Slørede linjer er den virkelighed, især for utro kendte Ligesom Robin Thicke.

Selv high school kærester som Robin Thicke og Paula Patton kan blive fristet af at være utro. Efter 22 års venskab og 9 års ægteskab, parret har kaldte det afsluttes-eller i det mindste Patton har. Hvorfor?

Det synes at Thicke kan have en rov øje. Hvad det sidste strå var for Patton vi ikke kender. det kan har været den grafiske live performance med Miley Cyrus som så mange kilder har rapporteret, men andre medier diskuterer de mangeårige utro rygter, der har omgivet Robin Thicke’s playboy livsstil. (Og, selvfølgelig, ser det ud til, at Patton er den ægtefælle, der virkelig ønsker skilsmisse, ikke Thicke, han fløj til Canada lige efter hun bad om skilsmissen at forsøge at ændre hendes sind).

Den seneste utro skandale, der har plaget Thicke vedrører nogle meget tæt dans i en Paris natklub. Den nat Thicke festede med kolleger bad boy Kanye West, yderligere næring til rygterne om anliggender.

Denne seneste fiasko følger utro anklage mod sangeren med ventilator Lana Scolaro. Scolaro hævder, at Thicke utro Patton med hende efter de nyeste Video Music Awards i New York By. Dette er for det meste tale om he-said/she-said, bortset fra den uheldige foto at paparazzi anholdt af Thicke sensationsprægede Scolaro bagende på after party.

Scolaro erklærede også, at Thicke hænder var “overalt”, som de gjorde, og at den måde, han handlede foreslog hende, at “der var mange flere” anliggender i hans liv. Hun hævder også, at hun modstod hans forskud, selvfølgelig, for moralske grunde (fordi han var gift). Hendes kommentar har vist sig at være selvtilstrækkelig på mange måder selv om det ikke betyder, at utro ikke skete.

Måske den mest sigende kendsgerning? Paula Patton synes at mene, at Robin var  utro mod hende. flytningen mod skilsmisse var uventet ifølge kilder tæt på parret, hvilket tyder på et inciterende problem som utro.

Hvorfor berømthed anliggender fascinerer os så meget? Fordi de afspejler en mere glamourøs udgave af vores eget liv, selvfølgelig! Ingen langsigtet forhold er helt immune over for utroskab eget liv, selvfølgelig!

Især de kendte, der følges hele dagen lang tid skal forsøge at være diskret og bruge en udenomsægteskabelig dating site som Victoria Milan, for at sikre deres privatliv forbliver en hemmelighed.