Derfor kan en affære være godt for dit helbred!

Vidste du, at udenomssex faktisk kan være godt for dit helbred? Hvis du overvejer en affære, er der ingen grund til at holde dig tilbage. Gå ud og gør dit liv mere lykkeligt og sundt! Udenomssex kan endda også være sundt for din partners helbred. Hvis du er glad, er der en mulighed for, at din partner også vil føle sig bedre tilpas.

Read More

Tatoveringer afslører utroskab

I sommervarmen, kan man rigtigt se kroppe. Tatoveringer, der tidligere var skjult under lange skjorter og bukser kommer frem i sommervarmen. En undersøgelse af utroskab hjemmesiden Victoria Milans danske medlemmer afslører hvor det er mest sexet at placere tatovering og at tatoverede danskere er mere tilbøjelige til være utro.

Read More

Valentines gave til ham, hende og elskeren

Valentines dag er dagen hvor par fejrer deres kærlighed for hinanden. Men hvordan håndterer folk som har en affære denne dag? Den mest normale måde er at mødes med ens elsker et par dage før Valentines dag, ifølge Affære-siden Victoria Milan som spurgte deres danske medlemmer. 24% af vores medlemmer planlægger at mødes med deres elsker før Valentines dag. Dette er et tidspunkt hvor folk risikere at blive opdaget siger Sigurd Vedal, CEO af Victoria Milan.

Read More