Hvor brugbar er din telefon egentlig for dit forhold?

Hvor brugbar er din telefon egentlig for dit forhold?

I de sidste 15 år har mobiltelefoner ændret sig næsten til ukendelighed. Der var engang, hvor vore telefoner var klodsede, tunge apparater med sort/hvide skærme og meget begrænsede funktioner. Nu fungerer vores Iphones og Android apparater som uundværlige livsstils-følgesvende. Det anslås faktisk, at over en fjerdedel af jordens befolkning har en smartphone (det er mere end 2,16 billioner, ultimo 2016). Det er næppe overraskende i betragtning af, hvor mange funktioner de tilbyder i dag. Vi kan se film, spille mere avancerede spil end vi tidligere har kunnet forestille os, læse bøger, deltage i video-chats med folk over hele verden samt være i forbindelse med vores sociale netværk 24/7. Vore smartphones allestedsnærværende natur må imidlertid have en vis indflydelse på den måde, vi lever på? Og endnu mere vigtigt – har de ændret måden vi opfører os på i vores forhold?

Read More
Utroskab på den sikre måde – sådan gør du

Utroskab på den sikre måde – sådan gør du

Okay, du har tænkt på det længe, og endelig har du besluttet dig for, at du vil have en affære. Eller måske har du allerede vovet dig ud i at have en affære, men det er svært at skjule for dit partner. Du er måske ganske tilfreds i dit ægteskab, men du vil gerne have lidt mere spænding ind i dit liv. Undgå skilsmisse og hold det skjult med vores hjælp. Hos Victoria Milan ved vi, hvordan en jagt efter lidenskab og sjov bedst forenes med et ønske om ikke at blive opdaget.

Read More
Monogami – Er det virkelig godt for os?

Monogami – Er det virkelig godt for os?

Sidste år foretog klummeskribent Ross Douthat fra The New York Times noget af en forudsigelse omkring fremtidens ægteskaber i USA. I henhold til undersøgelser, der viser amerikanernes øgede accept af åbne forhold, mener han, at polygame ægteskaber meget vel kan være lovlige I 2040.

Read More