Ikke-rygere - mere tilbøjelige til at tænde en cigaret efter sex

At ryge en cigaret efter sex – eller “orgasme-cigaretten” har i lang tid været indbegrebet af glamour overalt i verden, og en nylig undersøgelse har afsløret, at størstedelen af personer, der ryger efter at have nået klimaks egentlig ikke er rygere, men derimod bruger det som “lidt sukker på kagen” for at fuldende oplevelsen i soveværelset.

Undersøgelsen, der blev foretaget af Victoria Milan – et dating website for gifte og personer i parforhold, der leder efter udenomsægteskabelige affærer – kiggede på rygevanerne af 7064 af deres aktive medlemmer fra 17 forskellige lande for at se, hvem der regelmæssigt ryger efter sex, og hvem der tænder cigaretten, fordi det er en særlig anledning.

Flere ikke-rygere end rygere fra 10 ud af de 17 lande i undersøgelsen tænder en cigaret efter sex.

Franske elskere er kendte for deres åbne og lidenskabelige forhold, og 12,7 % af dem tænder en cigaret efter deres klimaks som en vane, fordi de er rygere. Yderligere 22,1 % af franskmændene er ikke-rygere, men vil tænde en cigaret, fordi selve rygningen tjener som en ekstra fristelse, og tilføjer mere nydelse.

I Polen er der 19,8 % der ryger jævnligt, og som nyder en cigaret eller andre tobaksprodukter efter en hed omgang sex med deres elsker, imens fantastisk sex konverterer lidt over en femtedel (20,4 %) af de polske ikke-rygere til empatiske fans af luksuriøs rygning efter en orgasme.

Kun lidt under en femtedel af de danske afvigere (19,0 %) vil benytte sig af tobaksprodukter efter intens sex, selvom de ikke normalt ryger. 17,4 % som er afhængige af rygning siger, at de rutinemæssigt tænder en cigaret efter sex.

I Holland blæser hollænderne på fornuften med næsten lige mange rygere (19,0 %) og ikke-rygere (19,2%), der fornøjer sig med en afslappende smøg efter klimaks.

1 ud af 10 (11,0 %) svenskere der regelmæssigt ryger, kan godt lide at hengive sig til yderligere nydelse med et tobaksprodukt efter en erotisk seance med deres elsker. Og så meget som 18,6 % af de svenske ikke-rygere vil bryde reglerne og nyde lidt røg efter sex for at forøge deres nydelse.

En femtedel af sydafrikanerne (20,0 %) ryger regelmæssigt og en cigaret eller andet efter sex er almindelig praksis. Desuden siger 18,1 % af dem, der ikke ryger udenfor soveværelset, at det er det eneste tidspunkt, hvor de hengiver sig til et ophidsende tobaksprodukt.

18,2 % af spanierne er rygere, der med fornøjelse tænder en cigaret efter en hed omgang med deres elsker. Ved særlige, sexede lejligheder er der yderligere 17,4 % spanske mænd og kvinder, der siger at de vil forkæle dem selv med tobaksprodukter efter sex, selvom rygning ikke er normen for dem.

I Finland er der 16,1 %, der vil tænde en cigaret med deres udsøgte elsker på grund af vane, fordi de er rygere. Endnu flere vil inhalere et tobaksprodukt for at højne deres orgasmes efterglød – 17,8 % af finnerne indrømmer, at de finder det sexet med rygning efter sex.

Lidt over en fjerdedel (26,0 %) af dem, der har affærer i Tjekket er rygere, og vil rulle om på ryggen for en cigaret eller lignende efter sex. Fænomenet med rygning efter sex nydes af yderligere (17,6 %), som siger at de nyder det, men kun i soveværelset.

1 ud af 10 (10,1 %) af englænderne, som fornøjer sig med udenomsægteskabelige affærer er rygere, og det er derfor helt almindeligt med rygning efter de sexede eskapader. Yderligere 16,5 % siger, at de er ikke-rygere, men vil slippe tøjlerne efter sex og tænde en cigaret for at nyde deres efter-sex følelse endnu mere.

11,9 % af nordmændene der har affærer vil også inhalere nikotin, imens de stadig er nøgne, som en helt almindelig praksis. Yderligere 16,1 % siger, at selvom de er ikke-rygere i hverdagen, kan de godt lide at nyde tobak efter sex for at øge deres glæde og afslappethed.

Irlandske elskere har ikke noget imod at tage cigaretter eller lignende tobak ind i deres soveværelsesrutine – 12,1 % siger, at det er normalt for dem at nyde nikotin, imens de får luften, og 15 % siger, at de aldrig rører tobak – medmindre de lige har nået klimaks.

Tyskerne er kendte for deres stilrene og ordentlige ydre, og for 16,5 % er det ingen hemmelighed, at de ryger for at opnå de afslappende og nydelsesbetonede fordele efter sex. Bag lukkede døre med deres udsøgte elsker, vil der være ekstra 13,3 % tyskere der vil nyde tobak, selvom de ikke rører det i det daglige.

I Belgien er det 18,4 %, der har udenomsægteskabelige affærer, der ryger og som også nyder det efter sex. Yderligere 13,1 % vil tage sig den luksus i sengen efter sex og ryge sammen med deres elsker for at forøge afslapningen efter orgasme.

Mere end en femtedel (22,7 %) af de italienske elskere nyder tobak uden for soveværelset og ryger også før og efter sex. Intense sessioner i de italienske soveværelser kalder på ekstrem afslapning og 13,4 % af italienerne med udsøgte elskere vil lede opmærksomheden hen på tobak for at hjælpe det lidt på vej.

13,7 % af canadierne indrømmer, at rygning er en vane for dem, men yderligere 11,4 % holder sig ikke tilbage for at nyde tobak for at slappe ekstra af efter hemmelig sex med deres elskere.

Kun 8 % af dem, der har affærer I USA anser sig for at være rygere og ryger både i og uden for sengen. Tilmed 9,8 % siger, at de elsker at nyde en cigaret eller lignende lige efter sex med deres elsker – selvom de aldrig kunne finde på at ryge til daglig.

CEO og stifter af Victoria Milan, Sigurd Vedal, siger at resultaterne viser at rygning efter sex ikke er en afhængig af nikotin – det er en afhængighed af nydelse.

“Vores undersøgelse viser, at folk der forstår betydningen af at have et aktivt og tilfredsstillende sexliv – selvom de stadig elsker deres faste partner – ikke begrænser sig selv, når det handler om nydelse. Tobak efter klimaks er i sandhed den ultimative måde at højne nydelsen på. Det afslapper krop og sind, og er endnu en ting, der deles mellem dig og din elsker, og hvis du er en ikke-ryger, giver det et ekstra frækt kick til din affære. Er vi ikke alle tiltrukket af det forbudte..?”, siger Vedal.

For mere information, kontakt venligst press@victoriamilan.com.

Victoria Milan er et af verdens førende diskrete netværk for mænd og kvinder, der søger en hemmelig affære. Denne service blev lanceret af direktør, Sigurd Vedal i 2010 og er i dag blevet et af verdens hurtigst voksende og ledende sociale netværk for diskrete, udenomsægteskabelige affærer, idet netværket nu overstiger 5 millioner medlemmer verden over i mere end 33 lande.

Rygning efter sex Daglige rygere
Frankrig 22.1% 12.7%
Polen 20.4% 19.8%
Danmark 19.0% 17.4%
Holland 19.2% 19.0%
Sverige 18.6% 11.0%
Sydafrika 18.1% 20.0%
Spanien 17.4% 18.2%
Finland 17.8% 16.1%
Tjekkiet 17.6% 26.9%
UK 16.5% 10.1%
Norge 16.1% 11.9%
Irland 15.0% 12.1%
Tyskland 13.3% 16.5%
Belgien 13.1% 18.4%
Italien 13.4% 22.7%
Canada 11.4% 13.7%
USA 9.8% 8.0%