Vickys 6 bedste tips for mænd på Victoria Milan

Igennem de seneste 2 år har jeg været en ivrig bruger af Victoria Milan, og derfor er jeg blevet opfordret til at komme med mine bedste tips for fyre, som er blevet gift eller som har været ude af datingverdenen i et stykke tid. Følg de her 6 enkle tips og tricks og opdag, hvor nemt du kan få Victoria Milan til at arbejde for dig.

Profilbilleder

Profilbilledet er det helt centrale for din profil. Faktisk er profilbilledet det absolut VIGTIGSTE på din profil. Profiler med offentlige billeder har en svarprocent på +200 % højere end dem uden og en beskedprocent, der er 500 % højere.

Så hvordan skal en person bære sig ad med at uploade et appellerende og attraktivt profilbillede, når vedkommende gerne vil gøre det diskret og anonymt?

Vær kreativ! Vi har alle sider af os selv, som vi er stolte af, og sider som vi er mindre stolte af. Sørg derfor for at fremhæve dine bedste sider, hvad enten det er dine fysiske attributter, din stil, dit smil eller din livsstil. Måske er du ikke engang klar over, hvad dine bedste kvaliteter er!

En online undersøgelse af kvinder i Nordamerika og i Europa fandt ud af, at en af de fysiske ting, som kvinder er mest tiltrukket af, er underarmene. Der er endda hele online fællesskaber, der er dedikerede til genren: “underarme-porno” (ja, det er ikke engang en joke). Så rul ærmerne op og vis underarmene frem.

Og hvis dine underarme ikke kan leve op til idealet, så brug det bedste “lingeri til mænd”. Da kvinderne blev spurgt, hvad der på mandefronten ville svare til “lingeri” var der en helt klar og tydelig udmelding fra kvinderne; at det måtte være “et pænt jakkesæt”. Så frem med jakkesættet mænd, og vis jer frem fra jeres skønneste sider.

Et flot jakkesæt virker så appellerende på kvinder, at selv brugere der har beskåret eller sløret deres ansigter har lagt mærke til, at deres profilvisninger og beskeder steg markant.

Ryg og numse. En stærk ryg leder automatisk en kvindes tanker hen på fantasien om, hvordan det mon ville være at lægge armene rundt om ryggen, og så også lige en flot numse…. Du kan sikkert forestille dig det. At vise din ryg/numse frem er en fantastisk måde at lokke kvinder til, men samtidigt helt diskret. Find din bedste par bukser frem, og vis ELEGANT din bagside, og se så kvinder sende dig beskeder om, at de er nysgerrige efter at se, om forsiden er lige så lækker som bagsiden.

100 % gratis for kvinder

Gratis medlemsskab for alle kvinder betyder, at en aktiv, engageret og kvindelig medlemsdatabase venter på dig!

Tilmeld dig nu

Brugernavn

Lad dit brugernavn tale for sig selv. Når kvinder scroller igennem deres søgeresultater, ser de kun dit profilbillede og dit brugernavn, så læg kræfter i at finde et godt brugernavn! Prøv at være præcis, men samtidigt beskrivende, når du vælger dit brugernavn.

Eksempelvis: Nabolag + profession/hobby = AmagerAviator

Øjeblikkeligt vil dem, der scroller igennem profilerne se, hvilket område du kommer fra, og vil have lidt viden om din profession/hobbier. Denne bruger er placeret i Københavnsområdet, og er interesseret i luftfart (eller arbejder indenfor det), og han lyder som en dejlig fyr, hvor det sikkert var muligt at komme med I “The Mile High Club” ;-)

Eksempel: beskrivelse + seksuelle stil = HøjDom

På to sekunder vil kvinder vide, at du er høj (og hvilke kvinder elsker ikke høje mænd?) og seksuelt dominerende. Et navn som dette, er helt sikkert med til at tiltrække underdanige kvinder, eller måske bare kvinder der godt kunne tænke sig at udleve deres 50 Shades of Grey-fantasier.

Over 5.000.000 medlemmer på verdensplan

Med over 5 millioner medlemmer på verdensplan, kan du nemt finde et match tæt på dig, eller når du rejser.

Tilmeld dig nu

Diskretion er helt centralt

Uanset om kvinden, som du kommer i kontakt med på Victoria Milan er optaget, gift eller singlekvinde, vil de gerne vide, at du er diskret og at du værdsætter/respekterer både din egen diskretion og hendes. Det sidste, som en kvinde har brug for på Victoria Milan er én, der er klæbende eller gør den fejl at opfatte et one night stand som et tegn på, at I nu er i et forhold sammen.

Nogle kvinder på Victoria Milan leder efter en affære. Nogle er i et åbent forhold. Nogle søger et hurtigt møde, og nogle, ligesom mig, finder bare ideen om at mødes med ældre, gifte mænd super kinky ;) Men hvad end grunden er, for at bruge Victoria Milan, vil de bare gerne vide, at de kan være sikre på diskretion!

Forestil dig, at du er single, og du skriver noget i den første besked der fremhæver dette, eller endnu bedre i din profilbeskrivelse!

Her er der nogle eksempler, der personligt gjorde mig mere rolig førhen:

Jeg er ikke ude på at ændre min ægteskabelige status – eller din.
Jeg har en professional indstilling, og diskretion er meget vigtigt for mig. Jeg opfører mig respektfuldt og diskret, og forventer det samme af dig.

Verificerede profiler

Hver eneste tilmelding er veVcrificeret via e-mail eller SMS for at forhindre svig/svindlere.

Tilmeld dig nu

Vær direkte

Det her er det absolut bedste ved Victoria Milan; brugerne er meget mere direkte, går til sagen og er ærlige omkring, hvad de søger, og måske mere vigtigt; hvad de ikke søger.

Det bedste sted at indsætte dette er i din profilbeskrivelse.

Du vil lægge mærke til, at ulig mange traditionelle datingsider, så skriver kvinderne på Victoria Milan direkte og klart på deres profil, hvad de søger og hvad de ikke søger, så vær ikke bange for at gøre det samme.

Her er et eksempel på en profiltekst, jeg var vild med!

"Søger en slank og venlig partner for en kortvarig flirt, men jeg er åben for et længerevarende forhold, hvis kemien er der"

HMen der skal jo to til en tango, så hvis du skal være direkte og åben om, hvem du søger, så skal du tage dig tid til at læse hendes profil, før du skriver til hende, så du er sikker på, at I er samme sted i livet.

Sikkert og trygt

Sikkerhed og tryghed er vores #1 prioritet på Victoria Milan. Vi bruger 256 bit kryptering, den mest pålidelige webservice og SSL for at sikre vores brugere bedst muligt!

Tilmeld dig nu

Introbesked

Det her punkt er så vigtigt. Kvinder, især dem, som har været i et forhold i lang tid, har det ikke godt med at tage det første skridt, så det er helt afgørende, at du gør det.

Husk, at din tilgang betyder alt!

Du kan med fordel forberede lidt standardtekst. Sæt lidt tid af til at skrive en god introbesked, men husk at efterlade lidt plads til de personlige detaljer om den person, du skriver til, og LAD VÆR MED AT SPAMME kvinder med den samme uoriginale besked. Ikke alene virker det ikke – det er også irriterende.

Her er et eksempel på en god introbesked:

"Hey, din profil fangede min opmærksomhed.
Især det, du skrev om at ville ud af den monotone hverdag, og opleve noget nyt og spændende igen. Det virker til, at vi leder efter nogle af de samme ting herinde, og vi kan måske hjælpe hinanden. Jeg kan lære dig at flyve, og du kan lære mig at lave mad…Selvom du sikkert har hænderne fulde allerede ;)
Jeg vil meget gerne vide mere, så lad mig vide, om du er interesseret, og så kan vi tage den derfra.

Hvad beskeden egentligt siger:

Jeg er interesseret i dig
Det her er grundene til det
Her er grundene til, at vi kunne være et godt match
Her er der noget interessant om mig, og hvordan vi kunne have en masse sjov sammen
Jeg er interesseret i at lære dig at kende "og især din krop"

Husk at holde det i den lette tone, og at gribe enhver chance for at joke lidt, selv hvis det er på bekostning af dig selv og vis, at du faktisk har læst hendes profil.

Med en besked som denne, kan du være sikker på at svarprocenten er bedre end de 99 % andre beskeder, hun modtager.

Det private billedalbum

Det her er min favoritdel på Victoria Milan; at anmode om og modtage adgang til en fyrs private fotoalbum, og at dele mit eget.

Dit private billedalbum er, hvor du deler de mere ”risky” billeder. Du kan dele dem med andre og forhindre adgang til hver en tid.

Husk at HOLDE DEM SMAGFULDE! Jeg siger dig, at jeg har oplevet mange gange, at jeg har haft en god kemi med en fyr på chatten, og jeg var vild med hans profilbillede, for bare at finde ud af, at hans private billedalbum var intet andet end smagløse penisbilleder!

Der er et særligt tidspunkt og sted for penisbilleder, og tidspunktet er der, hvor jeg spørger dig helt eksplicit om at få dem at se. Indtil da, skal du slet ikke bekymre dig, da det er en sikker vej at gå, hvis du vil tænde mig af – ligesom mange andre kvinder.

Jeg tog tid af til at iføre mig lækkert lingeri, og at tage sexede billeder af mig selv til mit private fotoalbum, så det mindste du kan gøre, er at droppe vulgære penisbilleder i dit billedalbum!

Hvis det er muligt, så sørg for at have et billede af dit ansigt. Husk, at du kan altid forhindre adgang til dit private billedalbum efterfølgende. Hvis du allerede går i de tanker, er det nok også en indikator på, at dit billede er lidt for sexet til at være et offentligt profilbillede.

Jeg vil gerne se din bare ryg, jeg vil gerne se noget kinky, jeg vil gerne se dig I din svedige fodbolduniform - jeg vil have forførende billeder, der får min fantasi til at løbe løbsk!

Hvad leder du efter?

  • Diskrete affærer
  • Fetish dating
  • Uforpligtende sex
  • Swinging
Tilmeld dig nu gratis

Det er tid til at mødes!

Du er nervøs, spændt og klar på at mødes, så du vil sikkert gerne vide, hvordan den bedste måde at gøre det på er?

Først og fremmest, lad vær med at kommunikere uden for sitet, før I mødes! Jeg mødte en charmerende fyr til noget kaffe, men før vi overhovedet mødtes, spurgte han efter mit telefonnummer, og vi skrev efterfølgende beskeder til hinanden. Vi mødtes til kaffe, og han nævnte, at vi havde gået på det samme universitet (godt nok med års mellemrum), selvom jeg aldrig havde fortalt ham, hvilket universitet jeg havde gået på…

Det viste sig så, at han havde fundet mig på Facebook ved at bruge mit telefonnummer!! !! Det var uskyldigt nok, men det var en sand reminder om, at Victoria Milan har sikkerhedsfunktioner og diskretion i verdensklasse af netop de her grunde som den, jeg lige nævnte. Forestil dig, hvilken katastrofe det ville være at have en affære, og vedkommende så tilføjer dig som ven på Facebook eller skriver beskeder til dig hele natten…

For det andet er min erfaring, at det altid er bedst at finde et neutralt og offentligt sted at mødes. Det skal være et sted, hvor ingen af jer arbejder eller bor, så I ikke tilfældigvis støder på nogle, som I kender, og det skal også være et offentligt sted, så I begge føler jer trygge.

På et første møde kan jeg godt lide at holde det enkelt og snuppe en kop kaffe eller te.

På et offentligt sted vil hun vide, at hun er et sikkert sted og det vil gøre hende rolig og afslappet. Det er bare en kop kaffe, så hvis du møder en du kender, så “tager du bare en kaffe med en kollega/en ven”, og det er skam bare en kort pause!

Hvis I mødes, og du indser at der ikke er nogen kemi, så er det ikke værre end en kop kaffe, og efter 15 minutter kan du være videre i teksten, og hvis tingene går fantastisk, kan du blive hængende eller tage hen til en bar for at få en drink eller hen til et hotel, hvis tingene går virkelig godt ;)

Her var de så, fra A-Z, mine personlige tips for at få succes på Victoria Milan. Begynd at integrere de her tips i praksis, og jeg garanterer dig for, at du bliver 10 (eller i det mindste seks) skridt foran i konkurrencen.

De bedste hilsner,

Drop spillene. Det har aldrig været nemmere at få sex

Password strength

Drop spillene. Det har aldrig været nemmere at få sex

Password strength