Utro mænd foretrækker elskerinder med runde former

  • For nogle år siden foretog Victoria Milan, som er en af verdens mest diskrete online platforme til at finde udenomsægteskabelige eventyr, en undersøgelse for at finde ud af, hvordan den perfekte elskerinde så ud. Denne undersøgelse blev gentaget for nylig, og resultaterne har ændret sig, når det kommer til kropstype.

  • Disse nye, opdaterede resultater viser, hvordan utro mænd fra 22 lande foretrækker elskerinder med kurver, langt hår og smukke øjne fremfor slanke kvinder, når de ønsker at starte en affære. Da undersøgelsen først blev foretaget i 2015, var det de slanke kvinder, som toppede listen.

På trods af den vedholdende fremstilling af meget slanke kvinder i de populære medier, så lader det til, at mænd faktisk foretrækker mere kurvede kvinder - især til udenomsægteskabelige eventyr! Som en af verdens ledende sociale datingplatforme for gifte og personer i forhold var holdet bag Victoria Milan interesseret i at finde ud af, hvilke fysiske kvaliteter de affæresøgende mænd finder attraktive. Ifølge denne opdaterede undersøgelse, som blev foretaget med deltagelsen af mere end 4.800 mandlige Victoria Milan-medlemmer fra 22 lande, er kvinder med runde former nu den foretrukne type kvinde at have en affære med.

Den foregående undersøgelse fra 2015 sigtede mod at finde ud af præcis hvilke kvaliteter og egenskaber, som gjorde en kvinde til den perfekte elskerinde. På det tidspunkt var der 40,2 % ud af 4.427 adspurgte mænd registreret på victoriamilan.com, som helst ville have en affære med slanke kvinder fremfor kurvede kvinder (38,6 %). Tre år senere har mændenes fysiske præferencer dog ændret sig: Nu foretrækker 40,8 % ud af de 4.803 deltagende medlemmer de kurvede elskerinder, sammenlignet med 35,2 % som stadig foretrækker slanke elskerinder.

Der er andre fysiske kvaliteter, der stadig spiller en stor rolle for mændene, som leder efter en affære på dette sociale dating-netværk. For eksempel indikerer de mænd, der deltog i undersøgelsen, at den perfekte elskerinde har langt hår - og dette kendetegn er faktisk blevet vigtigere for mændene over de sidste 3 år: svarene er steget fra 41,2 % til 42,3 %.

Effekten af et positivt syn på kroppen: mænds fysiske præferencer har ændret sig

“Vi ønskede at gentage denne undersøgelse, fordi de fysiske stereotyper har ændret sig meget igennem de seneste år. Som en konsekvens af dette viser de nye resultater derfor også, at mænds fysiske præferencer nu er anderledes, og alle typer af kvinder er repræsenteret i undersøgelsen”, siger CEO og grundlægger af Victoria Milan, Sigurd Vedal.

Det fysiske udseende er dog vigtigere end personligheden for de mænd, som søger en udenomsægteskabelig affære. I 2015 valgte 67,4 % udseendet fremfor personligheden (29,6 %), mens det i 2018 var 70,1 % af de utro mænd, som lagde mest vægt på udseendet. Det var kun 26,9 % af deltagerne, som mente, at personligheden var vigtigere end udseendet…

Vigtigheden af at holde sig i god form er også øget nævneværdigt blandt mændenes præferencer, da 30,4 % af de adspurgte indrømmede, at de foretrækker en elskerinde i god form. Ifølge 28,3 % af de adspurgte mænd i 2018 foretrækker de en kvinde, som er elegant og stilfuld; i den foregående undersøgelse var denne egenskab kun vigtig for 11,4 % af de affæresøgende mænd.

Fantaserer mænd om udenomsægteskabelige eventyr med kurvede kvinder?

“De mandlige stereotyper af kvinder har udviklet sig: Det er ikke længere vigtigt, hvorvidt de har former, er slanke eller af normal størrelse. Vi kan alle sammen godt lide sunde og veltrænede mennesker, når vi dater, især hvis målet med daten er at starte en udenomsægteskabelig affære. Disse Victoria Milan-medlemmer har givet udtryk for, hvordan deres perfekte elskerinder ville se ud - det betyder dog ikke, at det også er den type kvinder, de leder efter til et langt forhold. Deltagerne i undersøgelserne har faktisk mere tendens til at svare ud fra deres fantasier”, bekræfter Vedal.


Spørgeskema til mænd:

Hvad er vigtigst: udseende eller personlighed?

Udseende - 70,1 %

Personlighed - 26,9 %

Ved ikke - 3 %

Hvordan ser den perfekte elskerinde ud? (flere svarmuligheder)

Langt hår - 42,3 %

Slank - 35,2 %

Kurvet - 40, 8 %

  • Smukke øjne - 33,5 %

Høj - 30,6%

Lille og spinkel - 26,7 %

Veltrænet - 30,4 %

Kort hår - 13,2 %

Elegant klædt - 28,3 %

Hvilke personlighedstræk er de vigtigste hos en elskerinde? (flere svarmuligheder)

Venlig - 64,5 %

Sjov/god form for humor - 67,6 %

Ungdommelig - 45 %

Eventyrlysten - 51,3 %

Empatisk - 24,8 %

Pålidelig - 40,2 %

Romantisk - 38,2 %

Intelligent - 29,4 %

Impulsiv - 22,5 %

Gavmild - 3,2 %

Moden - 5,6 %

*Lande inkluderet i undersøgelsen: Australien, Belgien, Sydafrika, Mexico, Peru, Brasilien, Tyskland, Polen, Schweiz, Slovakiet, Frankrig, Portugal, New Zealand, Argentina, Spanien, Holland, Irland, Grækenland, Østrig, Italien, Storbritannien og USA.