Hvis Gud skabte den "perfekte kvinde"

Hun ville have øjne som er typisk for ungarere, hun ville have et tjekkisk ansigt, en finsk numse, danske bryster, schweiziske hænder, polske ben og spanske læber.

30 Maj 2017

Hvorfor være en numse-, bryst- eller ben-mand, når du kan få det hele? Et nyligt projekt har undersøgt, hvilke attributter der skulle til, og fra hvilke verdensdele de skulle være fra, for at skabe den perfekte kvinde. Resultaterne er kommet frem efter at have adspurgt kvinder fra hele kloden, hvad de mener er deres absolut bedste attribut. Konceptet der er skabt af Victoria Milan – et datingwebsite for gifte og folk i parforhold der søger efter en affære, adspurgte mere end 5 millioner af deres medlemmer fra hele verden om, hvad de mener er deres mest sexede attribut, og de har taget resultaterne fra de tre øverste lande i undersøgelsen. Land nummer #1 på listen, ud af de tre, blev valgt til at skabe den virtuelle perfekte kvinde.

Den bedste attribut, når det handler om den perfekte kvinde kommer fra Europa: hun har smukke, ungarske øjne, et yndigt, tjekkisk ansigt, en trænet finsk numse, store danske bryster, silkebløde schweiziske hænder, velformede polske ben og fyldige, spanske læber.

Hvis du mener, at øjnene er vinduet til din sjæl, så tag til Ungarn, Belgien og Grækenland, hvor de lokale kvinder vil charmere dig med deres smukke øjne. Du smelter, når du ser deres smukke, lange øjenvipper, perfekt formede bryn samt farven og formen, der gør dig bjergtaget.

Kvinder fra Tjekkiet, Sverige og Hollands har de smukkeste ansigter med høje kindben, en smukt afgrænset kæbelinje og den så vigtige symmetri i ansigtet.

perfect woman

Kvinder fra Finland, Norge og Rumænien har snuppet et par sider fra Kim Kardashian og J. Lo’s bøger, og de har lavet deres squats og siger stolt, at de har de bedste numser i Europa. Hvis du tager til en hvilken som helst af de ovennævnte byer for på egen hånd at tage et nøje blik på de lækreste væsner på jorden, vil du have en nyfunden taknemmelighed for store numser og have fuld forståelse for, hvorfor store numser har været i rampelyset i de sidste 15 år.

I lang tid var velformede ben med blød, skinnende hud, hvad du ville have gået 1000 km for at have fået. Tag en tur til Polen, Irland eller Sydafrika – og vær sikker på at planlægge turen i sommermånederne, hvor miniskørter og de korteste shorts står på dagsordenen.

For dem, der jagter kavalergange, vil der være kronede dage i Danmark, UK og i Tyskland, hvor kvinders naturlige former næsten har gjort push-up bh’er overflødige med både deres exceptionelle størrelse og form.

Fyldige, sexede læber, der er perfekte kysselæber, er især at finde i Spanien, Frankrig og Italien – kombineret med den varme lidenskabelighed, som kvinder fra de her lande er kendt for, vil du være lovligt undskyldt, hvis du udelukkende rejser afsted for at finde de her fuldendte kysselæber.

For bløde hænder kan du tage en tur til Schweiz, Østrig eller Slovenien, hvor kvinderne ved, hvordan man sørger for de små detaljer og stræber efter perfektion. Tag en af de her velplejede hænder i dine og føl den æstetiske og kulturelle side af de her sofistikerede kvinder.

CEO og stifter af Victoria Milan, Sigurd Vedal, siger at alle kvinder er smukke, men den virtuelle perfekte kvinde tager de mest sexede attributter fra hvert land.

“Den virtuelle perfekte kvinde blev skabt af kvinder fra lande i hele verden, som kender deres styrker og allersmukkeste træk. Ved at samle denne liste, har vi zoomet ind på hvor man skal tage hen for at se det bedste verden har at tilbyde. Ha’ jeres pas parat!”, siger Vedal.

For mere information, kontakt venligst press@victoriamilan.com.

Victoria Milan er et af verdens førende diskrete netværk for mænd og kvinder, der søger en hemmelig affære. Denne service blev lanceret af direktør, Sigurd Vedal i 2010 og er i dag blevet et af verdens hurtigst voksende og ledende sociale netværk for diskrete, udenomsægteskabelige affærer, idet netværket nu overstiger 5 millioner medlemmer verden over i mere end 33 lande.