Sådan får du din utro partner tilbage i ægtesengen

En udenomsaffære betyder ikke nødvendigvis enden på forholdet. Det viser resultaterne fra en opsigtsvækkende undersøgelse, der netop er blevet offentliggjort i dag. Undersøgelsen viser, at folk der har affærer er villige til at give monogami en ekstra chance – og så er det den nemme løsning, når den utro partner skal tilbage i ægtesengen.

Undersøgelsen, der blev foretaget af Victoria Milan – et datingwebsite for gifte og folk i parforhold, der leder efter en affære – adspurgte 6037 af deres aktive medlemmer, om de kunne overveje at stoppe deres udenomsægteskabelige aktiviteter, og i så fald – om deres faste partner ville have mulighed for at overtale dem?

Der er mange forskellige grunde til, at folk er utro i et langvarigt forhold. Størstedelen af Victoria Milans medlemmer er glade for deres partner, men leder altid efter “det lille ekstra krydderi”.

hvordan faa tilbage snydende elsker Den næstmest populære grund er, at der er alt for mange sexede mennesker i verden til kun at være sammen med én, og den tredje grund er, at partneren ikke længere klæder sig sexet. Andre grunde til utroskab er, at parret har forskellig appetit på livet, forskellige lyster, eller at partneren virker deprimeret og ikke længere går op i sit ydre. En ud af 10 personer siger, at de ikke længere er tiltrukket af deres partner.

Monogami er skam ikke død og begravet, eftersom størstedelen af de adspurgte - hele 42 % siger, at de ville droppe deres frække og eventyrlige udenomsaktiviteter, imens en tredjedel svarer et klart nej. En fjerdedel siger, at de i stedet ville overveje at dedikere al deres tid og energi på deres faste partner.

Ud af de 42 %, som siger, at de ville give monogami en chance til, siger 33 % at deres partner helt sikkert ville kunne spille en aktiv rolle i forbindelse med deres beslutning, imens en tredjedel siger, at deres partner ikke ville have særlig stor indflydelse på deres beslutning, men at alle anstrengelser ville tælle med i deres overvejelser.

Da Victoria Milan prøvede at grave efter årsagerne til, hvorfor en person pludselig kan ændre deres tilværelse med erotiske udenomsaffærer til en hverdag, hvor de kun har sex med deres ægtefælle, blev hovedårsagerne afsløret – og årsagerne er himmelråbende indlysende.

Størstedelen af begge medlemmer af det modsatte køn var enige om, at hvis bare deres partner ville anstrenge sig en lille smule mere, når det kom til deres udseende – for kvindernes vedkommende: et par høje hæle, silkeblød hud og et lille sprøjt af parfume, og for mændenes vedkommende: lidt flere træningstimer i fitnesscentret, tak! Ja, så ville den utro partner være mere tilbøjelig til at vende tilbage til ægtesengen.

Et lidt mere positivt livssyn var den næstmest betydningsfulde faktor. Mere end halvdelen af mændene i undersøgelsen og næsten tre fjerdedele af kvinderne siger, at en partner med selvtillid – når det gælder dem selv, deres arbejde og deres livsvalg – er attraktiv og sexet.

Andre væsentlige faktorer, når det gjaldt om at lokke den utro partner tilbage i ægtesengen var: at være mere eventyrlysten i soveværelset, at have mere sex, at være mere hjemme, at vise mere respekt og interesse, og selv dét at have flere sjove timer sammen udenfor soveværelset.

Victoria Milans stifter og CEO, Sigurd Vedal, siger at undersøgelsen viser, at selvom folk måske jagter den seksuelle tilfredsstillelse uden for forholdet, betyder det ikke, at kærligheden er væk.

“Der er intet galt i at have en affære. Det betyder ikke, at personen ikke elsker deres faste partner – de ønsker bare at genfinde den seksuelle spænding og lidenskab, som de har mistet med tiden. At leve sammen som mand og kone kan skabe stress og spændinger, og det velkendte kan også blive ensformigt.

At være genstand for omsorg, så vel som genstand for seksuel lyst, er helt klart muligt. Det kræver bare en lille indsats, og en positiv og stærk tilgang til livet. Vil du gerne have, at din partner lægger mærke til dig og stopper med at være utro? Så gør dig selv så uimodståelig som muligt, og din partner vil aldrig forlade din side”, siger Vedal.

For mere information, kontakt venligst press@victoriamilan.com.

Victoria Milan er et af verdens førende diskrete netværk for mænd og kvinder, der søger en hemmelig affære. Denne service blev lanceret af direktør, Sigurd Vedal i 2010 og er i dag blevet et af verdens hurtigst voksende og ledende sociale netværk for diskrete, udenomsægteskabelige affærer, idet netværket nu overstiger 5 millioner medlemmer verden over i mere end 33 lande.