Vickys Top 6 Tips for kvinder på Victoria Milan

Igennem de seneste 2 år har jeg været en ivrig bruger af Victoria Milan, og derfor er jeg blevet opfordret til at komme med mine bedste tips for jer kvinder, som er blevet gift eller som har været ude af datingverdenen i et stykke tid. Følg de her 6 enkle tips og tricks og opdag, hvor nemt du kan få Victoria Milan til at arbejde for dig.

Profilbilleder

Profilbilledet er det helt centrale for din profil. Faktisk er profilbilledet det absolut VIGTIGSTE på din profil. Profiler med offentlige billeder har en svarprocent på +200 % højere end dem uden og en beskedprocent, der er over 500 % højere.

Så hvordan skal en person bære sig ad med at uploade et appellerende og attraktivt profilbillede, når vedkommende gerne vil gøre det diskret og anonymt?

Vær kreativ! Vi har alle sider af os selv, som vi er stolte af, og sider som vi er mindre stolte af. Sørg derfor for at fremhæve dine bedste sider, hvad enten det er dine læber, din stil, dine øjne, dit smil eller din livsstil. Måske er du ikke engang klar over, hvad dine bedste kvaliteter er!

En online undersøgelse af mænd i Nordamerika og i Europa fandt ud af, at en af de fysiske ting, som mænd er mest tiltrukket af, er fødder! Der er endda hele online fællesskaber, der er dedikerede til ”fod-fetishes” (ja, det er ikke engang en joke). Så find dine høje sko frem og vis dem frem. Billeder af fødder kan være en af de mest diskrete måder at vise sig frem og få opmærksomhed på Victoria Milan.

Og hvis ikke du har lyst til at vise dine fødder frem, er det måske på tide at finde “den lille sorte” frem.

Når mændene i undersøgelsen bliver spurgt om, hvad det mest sexede stykke tøj er til kvinder, er det den sorte cocktailkjole, der slår lingeri, så frem med kjolen, kvinder og vis jeres smukke former frem.

En velsiddende cocktailkjole virker så appellerende på mænd, at selv de brugere der havde beskåret eller sløret deres ansigter har lagt mærke til, hvordan deres profilvisninger og beskeder steg drastisk efterfølgende.

Og min personlige favorit til når du vil være ekstra forførende: tag din sødeste solkjole på. Mænd kan godt lide at blive pirret (for ikke at nævne hvor sjovt det er at pirre dem) og hvis du fanger lyset lige på den rigtige måde, kan du vise en lille smule af, hvad der er nedenunder og gøre dem helt vilde.

Vær ikke bange for at vise alle de fremskridt du har gjort dig henne i fitnesscenteret. Grunden til at mænd stirrer på dig i fitnesscenteret er ikke, fordi de venter, at du skal lave squats, men det er fordi du ser pokkers sexet ud i dine yoga bukser og din tank top!

Det er også en fantastisk måde at vise indirekte, hvilken livsstil du har, såvel som at tiltrække den rette type opmærksomhed. Læg det lækre billede op på Instagram, som du har fra træningscentret eller vis bare et par yoga bukser og så skal du bare se mænd, der er nysgerrige efter at vide, hvordan det mon ville være at trække dem af dig og hvem ved, måske får du endda en træningsmakker ud af det (hvem har ikke brug for en stærk hjælper).

Men husk det, kvinder – at HOLDE DET SMAGFULDT! "Less is more" og Victoria Milans brugere har en stor gruppe af mere modne, sofistikerede og velhavende mænd, og du ønsker ikke at tiltrække den forkerte form for opmærksomhed fra de forkerte typer af mænd! Sofistikerede mænd ønsker alt det, som de ikke kan få, så pirk til hans interesse, insinuer indirekte, lad ham jagte dig, og læg fundamentet for en lidenskabelig og sensuel flirt.

Endelig kan reserverede kvinder derude overveje at poste et billede, der viser deres interesser, mere end bare deres krop. Da jeg først tilmeldte mig Victoria Milan, havde jeg et billede, der minder om billedet nederst. Jeg var overrasket over, hvor mange mænd der skrev til mig og spurgte, hvad jeg læste, hvem min yndlingsforfatter var, og som spurgte mig om, hvad jeg læste/kom med forslag til, hvad jeg burde læse. Ikke alene var det sødt, jeg tog også væk med en af fyrene til hans hytte, og vi endte begge med at hygge os med en god bog foran hans brændeovn (det var vinter og frysende koldt, men vi fandt måder, hvorpå vi kunne holde varmen ;) )

100 % gratis for kvinder

Gratis medlemsskab for alle kvinder betyder, at en aktiv, engageret og kvindelig medlemsdatabase venter på dig!

Tilmeld dig nu

Brugernavn

Lad dit brugernavn tale for sig selv. Når mænd scroller igennem deres søgeresultater, ser de kun dit profilbillede og dit brugernavn, så læg kræfter i at finde et godt brugernavn!

Prøv at være præcis, men samtidigt beskrivende, når du vælger dit brugernavn.

Eksempel: område + profession/hobby = LyngbyYogaBesat

Øjeblikkeligt, når du scroller igennem profiler, vil du gerne vide, hvilken by de kommer fra og vil have noget viden om deres profession/hobbies. Denne bruger kommer fra en mere velstående by i Københavnsområdet, og hun er meget interesseret i yoga. Hun lyder som en dejlig person, som er til at prøve nogle spændende stillinger med ;)

Eksempel: + kinky stil = KurvetUnderdanig

På to sekunder vil mænd vide, at du er kurvet (hvilken mand elsker ikke kurver) og seksuelt underdanig. Et navn som dette vil helt sikkert tiltrække seksuelt dominerende mænd, som ønsker at hjælpe dig med at udleve dine mest kinky 50 Shades of Grey-fantasier.

Over 5.000.000 medlemmer på verdensplan

Med over 5 millioner medlemmer på verdensplan, kan du nemt finde et match tæt på dig, eller når du rejser

Tilmeld dig nu

Diskretion er helt centralt

Uanset om manden, som du kommer i kontakt med på Victoria Milan er optaget, gift eller en singlemand, vil de gerne vide, at du er diskret og at du værdsætter/respekterer både din egen diskretion og hendes. Det sidste, som en kvinde har brug for på Victoria Milan, er én, der er klæbende, eller gør den fejl at opfatte et one night stand som et tegn på, at I nu er i et forhold sammen.

Nogle kvinder på Victoria Milan leder efter en affære. Nogle er i et åbent forhold. Nogle søger hurtige møder.

Og nogle, ligesom mig, finder bare ideen om at mødes med gifte super kinky. Hvad end grunden er, for at bruge Victoria Milan, vil de bare gerne vide, at de kan være sikre på diskretion!

Forestil dig, at du er single, og du skriver noget i den første besked der fremhæver dette, eller endnu bedre i din profilbeskrivelse!

Her er der nogle eksempler, der personligt gjorde mig mere rolig førhen:

Jeg er ikke ude på at ændre min ægteskabelige status – eller din
Jeg har en professionel indstilling, og diskretion er meget vigtigt for mig. Jeg opfører mig respektfuldt og diskret, og forventer det samme af dig

Verificerede profiler

Hver eneste tilmelding er veVcrificeret via e-mail eller SMS for at forhindre svig/svindlere.

Tilmeld dig nu

Vær direkte

Det her er det absolut bedste ved Victoria Milan; brugerne er meget mere direkte, går til sagen og er ærlige omkring, hvad de søger, og måske mere vigtigt; hvad de ikke søger.

Det bedste sted at indsætte dette er i din profilbeskrivelse.

Du vil lægge mærke til, at ulig mange traditionelle datingsider, så skriver mændene på Victoria Milan direkte og klart på deres profil, hvad de søger og hvad de ikke søger, så vær ikke bange for at gøre det samme.

Her er et eksempel på en profiltekst, jeg var vild med!

"Søger en slank og venlig partner ”in crime” for en langvarig flirt"

Vær legende og vær ikke bange for at være direkte med hensyn til, hvad du søger. Mændene på Victoria Milan er voksne mennesker, så vær ikke bange for at såre nogens følelser. Det her handler om dig – det er din erotiske flugt og længsel!

Nogle flere eksempler jeg godt kunne lide:

"Søger langvarig flirt med en gentleman over 183 cm"

"at holde sig i form er meget vigtigt for mig (yoga, cykling) og det skal det også være for dig"

"Er ikke på udkig efter en kort flirt, jeg søger en diskret romance, spænding og lidenskab"

Sikkert og trygt

Sikkerhed og tryghed er vores #1 prioritet på Victoria Milan. Vi bruger 256 bit kryptering, den mest pålidelige webservice og SSL for at sikre vores brugere bedst muligt!

Tilmeld dig nu

Introbesked

Det her punkt er så vigtigt. Mænd, især dem, som har været i et forhold i lang tid, er lidt ”rustne”, når det kommer til det modsatte køn (hvilket kan være ret sødt, efter min mening), så giv dem lidt snor, men vær ikke bange for at blokere, rapportere eller ligefrem skælde mænd ud, der er uforskammede eller yderst aggressive i deres introbesked.

Du kan med fordel forberede lidt standardtekst. Sæt lidt tid af til at skrive en god introbesked, men husk at efterlade lidt plads til de personlige detaljer om den person, du skriver til.

Her er et godt eksempel på en god introbesked:

"Hey, din profil fangede min opmærksomhed.
Især det, du skrev om at ville ud af den monotone hverdag, og opleve noget nyt og spændende igen. Det lader til, at vi leder efter nogle af de samme ting herinde, og vi kan måske hjælpe hinanden. Jeg er åben overfor at lære dig at lave mad, hvis du til gengæld lærer mig at anvende gearstangen… Selvom du sikkert har hænderne fulde allerede ;)
Jeg vil meget gerne vide mere, så lad mig vide, om du er interesseret, og så kan vi tage den derfra.”

Hvad beskeden egentligt siger:

Jeg er interesseret i dig
Det her er grundene til det
Her er grundene til, at vi kunne være et godt match
Her er der noget interessant om mig, og hvordan vi kunne have en masse sjov sammen
Jeg er interesseret i at lære dig at kende "og især din krop"

Husk at holde det i den lette tone, og at gribe enhver chance for at joke lidt, selv hvis det er på bekostning af dig selv og vis, at du faktisk har læst hans profil.

Med en besked som denne, kan du være sikker på at svarprocenten er bedre end de 99 % andre beskeder, han modtager.

Det private billedalbum

Det her er min favoritdel på Victoria Milan; at anmode om og modtage adgang til en fyrs private fotoalbum, og at dele mit eget.

Dit private billedalbum er, hvor du deler de mere ”risky” billeder. Du kan dele dem med andre og forhindre adgang til hver en tid.

Jeg kan helt klart sige, at det at oprette mit private galleri var noget af det bedste på Victoria Milan – kun efterfulgt af spændingen ved at dele det og se en lækker fyr tabe kæben.

Hver og en af jer vil have jeres egen tolerance-tærskel med hensyn til, hvor risky I ønsker jeres private galleri skal være, men sandheden er, at der er meget højt til loftet. Vær så risky eller konservativ, som du ønsker og lad din kreativitet og fantasi løbe løbsk.

Hvis det er muligt, så sørg for at have et billede af dit ansigt. Husk, at du kan altid forhindre adgang til dit private billedalbum efterfølgende. Hvis du allerede går i de tanker, er det nok også en indikator på, at dit billede er lidt for sexet til at være et offentligt profilbillede, og at du kun skal dele billedet med fyre, som du har kemi med.

Vis dine ben frem, dit sexede lingeri, dine bedste yoga positioner, eller noget som du tænker vil gøre en fyr helt vild i varmen af forventning.

Rent personligt kan jeg godt lide at drille lidt. Mit private billedalbum har billeder der er mere og mere afslørende, og som får hans fantasi til at løbe løbsk. Jeg starter med mine fødder, så mine ben (Jeg arbejdede hårdt på ikke at vise dem frem), så min korteste nederdel, og så…. Ja, du har sikkert gættet det.

Men husk det, dit private galleri er DIT, og det er op til dig at vælge hvordan og til hvilken grad du gerne vil vise dig frem.

Hvad leder du efter?

  • DDiskrete affærer
  • Fetish dating
  • Uforpligtende sex
  • Swinging
Tilmeld dig nu gratis

Det er tid til at mødes!

Du er nervøs, spændt og klar på at mødes, så du vil sikkert gerne vide, hvordan den bedste måde at gøre det på er?

Først og fremmest, lad vær med at kommunikere uden for sitet, før I mødes! Jeg mødte en charmerende fyr til noget kaffe, men før vi overhovedet mødtes, spurgte han efter mit telefonnummer, og vi skrev efterfølgende beskeder til hinanden. Vi mødtes til kaffe, og han nævnte, at vi havde gået på det samme universitet (godt nok med års mellemrum), selvom jeg aldrig havde fortalt ham, hvilket universitet jeg havde gået på…

Det viste sig så, at han havde fundet mig på Facebook ved at bruge mit telefonnummer!! Det var uskyldigt nok, men det var en sand påmindelse om, at Victoria Milan har sikkerhedsfunktioner og diskretion i verdensklasse af netop de her grunde som den, jeg lige nævnte. Forestil dig, hvilken katastrofe det ville være at have en affære, og vedkommende så tilføjer dig som ven på Facebook eller skriver beskeder til dig hele natten…

For det andet er min erfaring, at det altid er bedst at finde et neutralt og offentligt sted at mødes.

Det skal være et sted, hvor ingen af jer arbejder eller bor, så I ikke tilfældigvis støder på nogen, som I kender, og det skal også være et offentligt sted, så I begge føler jer trygge.

På et første møde kan jeg godt lide at holde det enkelt og snuppe en kop kaffe eller te. På et offentligt sted vil hun vide, at hun er et sikkert sted, og det vil gøre hende rolig og afslappet. Det er bare en kop kaffe, så hvis du møder en du kender, så “tager du bare en kaffe med en kollega/en ven”, og det er skam bare en kort pause!

Hvis I mødes, og du indser at der ikke er nogen kemi, så er det ikke værre end en kop kaffe, og efter 15 minutter kan du være videre i teksten, og hvis tingene går fantastisk, kan du blive hængende eller tage hen til en bar for at få en drink eller hen til et hotel, hvis tingene går virkelig godt ;)

Lyt til din mavefornemmelse før du møder en, men husk at det er normalt at være lidt nervøs. Via Tinder, Badoo og en million andre traditionelle dating apps, er der kvinder der møder mænd via internettet hele tiden!

Jeg husker mit første møde med en fyr fra Victoria Milan. Jeg var meget meget nervøs og jeg havde aldrig mødtes med en fyr fra internettet før, hvilket ikke ligefrem hjalp på min nervøsitet. Så ved du, hvad jeg gjorde? Jeg FORTALTE HAM DET!!! og tænk engang, han var meget forstående og fortalte mig, at han også var nervøs. Vi talte en smule mere, og han gjorde mig rolig, og vi mødtes for en hurtig kop kaffe ved frokosttid, hvilket blev til 3 måneders eskapader ;)

SHer var de så, fra A-Z, mine personlige tips for at få succes på Victoria Milan. Begynd at integrere de her tips i praksis, og jeg garanterer dig for, at du bliver 10 (eller i det mindste seks) skridt foran i konkurrencen og godt på vej til et nyt eventyr.

De bedste hilsner

Drop spillene. Det har aldrig været nemmere at få sex

Password strength

Drop spillene. Det har aldrig været nemmere at få sex

Password strength