Danske kvinder fører an i ”epidemien”- swinging med andre par

11 april 2017 Danske kvinder elsker swinging – at dele deres mest intime og erotiske stunder med deres partner og deres venner, samtidig med, at de føler sig fuldstændig i kontrol med situationen. Det viser en ny undersøgelse.

Undersøgelsen, der blev foretaget af VictoriaMilan – et datingwebsite for gifte og folk i parforhold, der søger efter en affære – adspurgte 677 af deres aktive, danske, kvindelige medlemmer om, hvad der sker, når de deler deres seng – og endda deres faste partner med et andet par.

Mere end en tredjedel (37,1 %) af danske kvinder har taget initiativ til swinging, og har bevæget sig ind i den fantastiske verden, og de har ikke et specielt stort behov for at holde deres erotiske eventyr hemmelige.

Lige lidt over halvdelen af kvinderne i undersøgelsen (52,9 %) siger at de kan lide at swinge med par, som de allerede er venner med. En ud af 10 kvinder (11,8 %) siger, at de har haft swinging oplevelser med deres naboer.

Danske kvinder kan bedst lide at involvere deres partner i beslutningen, når det drejer sig om, hvem de skal swinge med. Det er mere reglen end undtagelsen (56,3 %), at kvinden i fællesskab med sin faste partner tager beslutningen om, hvem de skal swinge sammen med. Resten af tiden (43,8 %) vil hun tage beslutningen, uden indflydelse fra sin mand.

Den mest afgørende faktor (56,3 %) i forhold til beslutningen om, hvilket par de vil swinge med er, hvor godt parret matcher deres forventninger til det seksuelle. Den anden mest vigtige faktor, i følge en tredjedel af danske kvinder, er udseendet hos parret. Livsværdier og hvor erfarne det andet par er seksuelt, tæller ikke rigtig med i deres vurdering, eftersom kun 6,3 % af kvinderne siger, at de lægger vægt på de faktorer.

Bag lukkede døre, når swingingen begynder, er den mest populære soveværelses-aktivitet at betragte hinanden have sex (53,3 %).

swinging med andre par

At have sex hver især med det andet par, og at have en firkant, rangerer lavere på prioriteringslisten, da kun 13,3 % af de danske kvinder siger, at det tænder dem.

Halvdelen af de adspurgte kvinder (50,0 %) indrømmer, at de føler sig jaloux, når de ser deres partner have sex med en andet, men en femtedel (21,4 %) siger, at de virkelig bliver tændte af det. 14,3 % siger, at de føler sig en smule nervøse ved det, og aggression er helt udelukket, da ingen af kvinderne rapporterede om at have denne følelse.

Størstedelen (46,7 %) siger i undersøgelsen, at deres partner bliver meget liderlig under de saftige swinging oplevelser, og lige lidt over en fjerdedel (26,7 %) siger, at manden bliver aggressiv. En mindre procentdel (6,7 %) af mændene siger, at de føler sig nervøse og utilpasse, og kun 13,3 % føler jalousi.

Mere end en tredjedel (33,3 %) af de danske kvinder sagde, at deres swinging oplevelser var helt perfekte uden problemer, men lige lidt over en femtedel (26,7 %) sagde, at mændene kom op at toppes, imens der ikke kunne rapporteres om lignende tilfælde blandt kvinderne.

I den pinlige afdeling, sagde en femtedel (20,0 %), at de havde oplevet at blive afbrudt af én under deres swinging oplevelse.

Stifter og CEO af Victoria Milan, Sigurd Vedal, siger at danske kvinder er selvsikre, eventyrlystne og tager styringen over deres sexliv.

”Hovedparten af danske kvinder siger, at deres swinging oplevelse var en positiv oplevelse. For dem er swinging en mulighed for at dele deres mest erotiske og hotte øjeblikke med deres faste partner, som de elsker højt. Vi forventer, at swinging fællesskabet i Danmark bliver endnu mere udbredt i takt med at flere og flere opdager, hvor fantastiske swinging oplevelser kan være”, siger Vedal.

For mere information, kontakt venligst: press@victoriamilan.com

Victoria Milan er et af verdens førende diskrete netværk for mænd og kvinder, der søger en hemmelig affære. Denne service blev lanceret af direktør, Sigurd Vedal i 2010 og er i dag blevet et af verdens hurtigst voksende og ledende sociale netværk for diskrete, udenomsægteskabelige affærer, idet netværket nu overstiger 5 millioner medlemmer verden over i mere end 33 lande.