7 ud af 10 kvinder nyder at fake orgasmer

Undersøgelsen viser, at 73% af kvinder faker overfor deres partner, men kun 16 % gør det samme overfor deres elsker 62% faker orgasme for at tilfredsstille deres partner

7.marts 2017

Kvindernes Internationale Kampdag markeres den 8. marts, og overraskende resultater fra en ny undersøgelse afliver myten om kvinders falske orgasmer. Det er ingen hemmelighed, at mere end 50 % af alle kvinder faker, at de når klimaks – men det er alligevel overraskende, at mere end 70 % af alle kvinder ligefrem nyder at spille skuespil.

Undersøgelsen, der blev foretaget af VictoriaMilan – et datingwebsite for gifte og optagede kvinder, der planlægger at være utro – lyttede til ”ooh, aah”, fra de 5708 af deres aktivt-utro kvindelige medlemmer, for at finde ud af, hvornår, hvorfor og sammen med hvem, at kvinderne faker deres orgasmer.

Størstedelen af de kvinder (73 %), der faker orgasmer, spiller skuespil over for deres partnere, mens kun 16 % vælger at fake overfor deres elskere. Kun 11 % siger at både deres elsker og faste partner får det privilegie at være vidne til deres sensuelle skuespil.

Et så højt tal som 68 % - det er næsten 7 ud af hver 10. kvinde, der stemte – siger at de som oftest nyder det øjeblik, hvor de beslutter sig for at fake deres orgasme. En fjerdedel siger, at det at fake en orgasme ikke er et behageligt øjeblik, og 7 % får tilfredsstillelse ud af øjeblikket, hvor de hver eneste gang vælger at fake nydelse.

Hovedårsagen til at fake en orgasme er at give partneren mere nydelse og selvtillid, hvilket mere end 62 % af kvinderne angiver som grunden til, at de optræder i soveværelset. 9 % hævder, at de får en mini-orgasme, mens de faktisk foregiver at få en, og 8 % siger, at det er for at ophidse deres partner og for at få lagengymnastikken til at fortsætte i længere tid. Kun 10 % af kvinderne faker orgasme som en måde at afslutte sexen på, og kun 6 % siger, at de faker, fordi det er umuligt for dem at opnå en ægte orgasme.

fake en orgasme

43 % af kvinderne faker deres orgasme hver eneste gang de har sex, mens 2 ud af 10 kvinder siger, at det kun er af og til, at de beslutter sig for at spille skuespil. Kun 1 ud af ti kvinder i undersøgelsen siger, at nyder en falsk orgasme så ofte som en gang om ugen.

Størsteparten af kvinderne har tiltro til deres egne skuespil-evner, da 39 % siger, at deres partner ingen ide har om, at de faker deres orgasmer. Grundlægger og CEO hos Victoria Milan, Sigurd Vedal, siger, at resultaterne viser, at det er helt naturligt for kvinder at være generøse elskere, da de nyder det, selv når de bare lader som om.

”Kvinder har faket orgasmer i århundreder, og nu har vi afsløret hvorfor. Det er ikke, hvad folk typisk forestiller sig: at det bare er for at afslutte sex. Selvfølgelig vælger kvinder at spille skuespil for at opmuntre deres partnere, men de får også tilfredsstillelse ud af skuespillet og den opmærksomhed, som en falsk orgasme giver dem”, siger Vedal.

LIGAEN AF FALSKE ORGASMER

Polen 67%
Norge 61%
Sydafrika 58%
Holland 57%
USA 56%
Belgien 55%
Finland 52%
Irland 51%
Danmark 48%
UK 44%
Sverige 39%
Spanien 29%

UNDERSØGELSENS DATA

5708 kvindelige medlemmer fra Victoria Milan deltog

Faker du orgasmer?

Ja 51%
Nej 49%

Hvis ja, hvem faker du orgasmer overfor?

Min partner 73%
Min elsker 16%
Begge 11%

Nyder du øjeblikket, hvor du faker en orgasme?

Nogle gange 68%
Aldrig 25%
Altid 7%

Af hvilken grund faker du orgasmer?

For at gøre min partner glad 62%
For at afslutte sex 10%
Det føles godt fysisk 2%
Det gør sex bedre 3%
Det at fake, ophidser min partner mere, så vi har sex længere 8 %
Det føles som en mini-orgasme 9%
Det er umuligt for mig at få en ægte orgasme 6%

Hvor ofte faker du - versus når klimaks på ægte vis?

Hver gang 43%
Hver anden gang 22%
En gang om ugen 9%
En gang om måneden 13%
En gang om året 13%

Tror du, at din partner har mistanke om, at du faker?

Ja 38%
Nej 39%
Måske 23%

For mere information, kontakt venligst: press@victoriamilan.com

Victoria Milan er et af verdens førende diskrete netværk for mænd og kvinder, der søger en hemmelig affære. Denne service blev lanceret af mediedirektør, Sigurd Vedal i 2010 og er i dag blevet en af verdens hurtigst voksende og ledende sociale netværk for diskrete, udenomsægteskabelige affærer, idet den nu overstiger 5 millioner medlemmer verden over i mere end 33 lande.