6 ud af 10 danske kvinder får regelmæssigt multiorgasmer

  1. marts 2017

Multiorgasmer hører ikke længere kun til i erotiske eventyr: mere end 62,1 % af danske kvinder oplever helt fantastiske multiorgasmer, og endda på regelmæssig basis, afslører en hot og saftig undersøgelse.

Den spændende undersøgelse, der er foretaget af VictoriaMilan – et datingwebsite for gifte og folk i parforhold, der leder efter udenomsaffærer – tog et grundigt kig på, hvad der foregik i soveværelset hos 5971 kvinder fra 15 forskellige lande for at finde ud af, hvem der giver dem multiorgasmer, hvor ofte og hvor fantastiske de lige præcis er.

Det er et under, at danske kvinder overhovedet forlader elskovsreden, da 43,5 % siger, at de får multiorgasmer hver gang, de har sex. 13 % hævder, at det sker hver anden gang, og en lille portion heldige på 8,7 % siger, at de én gang om ugen opnår klimaks flere gange.

Mænd ved helt sikkert, hvordan de skal agere i soveværelset: 50 % af danske kvinder siger, at når de er paralyseret af tilfredsstillelse, er chok den mindst sandsynlige reaktion fra deres partner. I stedet siger 27,8 % af danske kvinder, at deres partner er motiveret af, at de bliver så tændt, og 11,1 % siger, at når de når klimaks mere end én gang, får de ingen reaktion fra partneren.

regelmæssigt multiorgasmer

Den erotiske oplevelse ved en multiorgasme er oftest sammen med en langvarig partner, i følge 57,1 % af danske kvinder. 38,1 % siger, at deres elsker kan få dem til at nå klimaks mere end en gang, og kun 4,8 % har oplevet multiorgasmer under et engangsknald.

Når det kommer til, hvor vigtigt multiorgasmer er, siger 78 % af danske kvinder, at de ville blive i et parforhold, alene fordi de er afhængige af at nå klimaks så meget og så ofte. Faktisk siger 67 %, at de foretrækker en orgasme, der varer i lang tid, frem for multiorgasmer.

Stifter og CEO hos Victoria Milan, Sigurd Vedal siger, at årsagen til at så mange danske kvinder opnår multiorgasmer indikerer, at sex i Danmark er nået et helt nyt niveau.

“Dagene med kedelig sex og drænende ægteskaber er forbi. Mænd bliver bedre og bedre i soveværelset, og danske kvinder får multiorgasmer med deres langvarige partner, deres elsker eller endda deres engangsknald. Mænd har endelig fundet ud af, hvad kvinder vil have og hvordan de skal give dem det… igen og igen og igen…!”, siger Vedal.

Når det kommer til vilde rekord-lyksaligheder i soveværelset, siger 38,9 % af danske kvinder, at de har oplevet 5 til 10 orgasmer i træk.

af KVINDER DER FÅR MULTIORGASMER

Spanien 94.1% Belgien 90.9% USA 89.7% Frankrig 87.5% Sydafrika 85.0% Tyskland 83.3% Holland 81.8% Tjekkiet 80.0% Irland 78.3% UK 76.2% Finland 68.8% Norge 66.7% Sverige 61.8% Danmark 62.1% Polen 50.0%

For mere information, kontakt venligst: press@victoriamilan.com

Victoria Milan er et af verdens førende diskrete netværk for mænd og kvinder, der søger en hemmelig affære. Denne service blev lanceret af mediedirektør, Sigurd Vedal i 2010 og er i dag blevet et af verdens hurtigst voksende og ledende sociale netværk for diskrete, udenomsægteskabelige affærer, idet netværket nu overstiger 5 millioner medlemmer verden over i mere end 33 lande.