Vi tilbyder en lang række sikre og trygge betalingsmetoder. Vær venligst opmærksom på at ikke alle betalingsmetoder er tilrådighed i alle lande. Se på siden hvor du vælger den ønskede medlemspakke og find betalings mulighederne for dit land.

Kortbetaling

Vi accepterer alle typer af kreditkort

Entropay:

Et virtuelt EntroPay VISA er et forudbetalt, genanvendeligt og virtuelt betalingskort, som giver dig mulighed for at lave indskud til din konto med det samme overalt på nettet hvor VISA accepteres eller over telefonen. Du kan oprette op til 30 virtuelle EntroPay VISA på din EntroPay-konto. Du kan bruge dit kredit-/betalingskort til at sætte penge ind på dit virtuelle Visa. Når du har sat penge ind på dit virtuelle VISA, hvilket sker i løbet af registreringsprocessen, kan du bruge kortet med det samme. Dit virtuelle VISA kan genbruges, så du kan altid lave flere indskud.

Paysafecard:

Paysafecard er en voucher løsning. Du skal blot indtaste det 16-cifrede paysafecard PIN på hjemmesiden for at foretage en anonym betaling Du kan købe et paysafecard i de fleste butikker. Indtast dit postnummer/by på www.paysafecard.com, og find straks ud af hvor den nærmeste sælger af paysafecard befinder sig.

Neteller

Neteller er en e-wallet. Du kan oprette en konto på https://www.neteller.com.

Entercash

Entercash er en online bank betalings mulighed. Du vælger din bank og logger ind på Netbank og foretager betalingen. Din konto bliver opdateret med det samme efter betalingen.

IDEAL

Ideel er en betalingsmetode i realtid, der bruger det samme miljø som din banks online platform. Metoden har et højt sikkerhedsniveau med tofaktor godkendelse (2FA) som en adgangstoken på forespørgselsrespons baseret på chip på bankkortet. Derudover deles der ikke nogen følsomme informationer såsom cifrene på kredit kortet.

GooglePlay eller iTunes

Disse muligheder vil kunne findes på mobiler og tabletter. Hvis du betaler via Google eller Apple, vil du kunne se alle betalings metoder tilbudt. Vær venligst opmærksom på at hvis køb af medlemskab sker via Google eller Apple, vil vores kundeservice ikke kunne annullere automatisk fornyelse af abonnement. Hvis du vil forsikre at automatisk fornyelse ikke sker, venligst besøg :

iTunes: https://support.apple.com/da-dk/HT202039

GooglePlay: https://support.google.com/googleplay/answer/7018481?co=GENIE.Platform%3DAndroid&hl=da