1

Opret profil
(100% anonymt og GRATIS)

Vælg et anonymt brugernavn, der ikke kan identificeres, og upload et profilbillede. Et profilbillede giver 15 gange mere opmærksomhed end profiler uden billede!

Sådan undgår du at blive genkendt:

TIP#1

Med AnonymousBlur™ kan du gøre dit ansigt eller andre kropsdele uigenkendelige, før du uploader billedet.

TIP#2

Du kan vælge om dine billeder skal være private eller synlige for alle medlemmer. Giv udvalgte personer adgang til dine låste billeder ved at sende dem en privat nøgle.

2

Find DIN affære baseret
på DINE grænser.

Som medlem på Victoria Milan® har du altid kontrollen. Du sætter grænsen, og alle medlemmer er forpligtet til at respektere den, når de kommunikerer med dig.

Du kan opsøge en uskyldig online flirt eller affære, eller du kan starte en affære i det virkelige liv. Valget er DIT - og kun DU sætter grænsen.

Avanceret søgning

Victoria Milan®'s unikke søgeværktøj giver dig mulighed for at oprette avancerede søgninger på en lang række parametre, såsom alder, land, by, afstand, højde, vægt, udseende, personlighed, interesser, turn-ons og mange flere.

3

Kommunikér anonymt med medlemmer,
du er interesseret i.

Victoria Milan® tilbyder et bredt udvalg af kommunikationsværktøjer, som lader dig kommunikere anonymt med de medlemmer, du finder interessante:

Blink

Blink til medlemmer, du finder interessante for at vise din interesse og måske starte en flirt. At blinke til andre medlemmer er ofte det første skridt, selvom mange medlemmer foretrækker private beskeder som første skridt.

Private beskeder

Du kan sende en privat besked til andre medlemmer ved at klikke på e-mailikonet på personens profil, skrive beskeden og trykke "Send". 

Victoria Milan® professionelle hold af udviklere arbejder hele tiden på nye sjove og brugbare funktioner,