Vær venligst opmærksom på at alle uploadede billeder skal ses igennem af en af vore moderatorer inden de bliver synlig på profilen. Alle billeder bliver gennemset inden for højst 24 timer hvilket også inkluderer alt tekst på profilen.

Vi har strenge regler når det kommer til at moderere teksten på din profil. Eftersom det er en del af ens første indtryk, er det vigtigt at teksten ikke indeholder ord som er: uhøflige, indkluderer bandeord eller seksuelt indhold. Vore moderatorer forbeholder sig også retten til at holde øje med beskeder som indeholder upassende sprog, er ulovligt, umoralsk, skadelig, truende osv. (Se den fulde liste på uacceptabelt adfærd som strider imod vore regler under paragraf "Dine forpligtelser" https://www.victoriamilan.com/da/static/terms-and-conditions)

Vore moderatorer reserverer sig retten til at overvåge dine beskeder hvis de indeholder uacceptabelt sprog, hvis det er ulovligt, umoralsk, truende eller misbrugende osv. (Se den fulde liste på uacceptabelt adfærd i vores service regler under paragraf "Dine forpligtelser"