Hvis du ønsker at slette din konto permanent, venligst log ind på din profil og gå ind på dine indstillinger. Klik på permanent sletning i bunden af siden. Vær opmærksom på at bruger du denne formular, sender du kun en anmodning om sletning til vores kunde service afdeling. Sletningen er ikke fuldført endnu. Du vil modtage en automatisk bekræftelse at vi har modtaget din anmodning samt inkluderer denne mail alt det der skal til for at slette kontoen permanent. 
 
Venligst noter at tilsendelse af flere end en anmodning vil ikke gøre sletnings processen hurtigere. 
 
Hvis du har registreret dig til vores service gennem en tredje parts side såsom Facebook, vil du kun kunne fjerne dig selv ved brug af et kodeord. Hvis ikke du har oprettet et kodeord indtil nu, venligst følg disse trin: 
1. Log ind på din konto
2. Gå til ”Indstillinger”
3. Skift dit kodeord (lad ”dit nuværende kodeord” boks stå tom)
 
Endelig bedes du være opmærksom på, at sletningen af din konto hos os kun sker på vores side og på vores servere! Hvis du tidligere har købt et premium-medlemskab gennem Android/iOS-butikken, vil du være nødt til at kontakte deres kundeservice, hvis du ønsker at ændre eller fjerne dine informationer hos dem (f.eks hvis du vil stoppe automatisk fornyelse af dit premium-abonnement.)