Den europæiske affære

  • I nogle områder i Europa er det over 25 % af gifte, der er på udkig efter at peppe hverdagen op med en affære

  • Nordiske lande placerer sig i toppen af “utroskabs-ligaen” i Europa

  • Stockholm, København og Madrid er henholdsvis guld-, sølv-, og bronzevindende byer, når det kommer til antallet, der leder efter en affære

Det førende internationale brand, VictoriaMilan, der har specialiseret sig i diskret dating, afslørede i dag, at over en fjerdedel af europæere i mange europæiske byer leder efter en affære.

Konklusionen på den nye undersøgelse kommer på baggrund af indsamlet information fra forskellige byer i Europa. Undersøgelsen viser med al tydelighed, at der især er ét “hot område” på kortet, hvor mange leder efter en affære.

På en måde er det overraskende, at der er særlige områder, hvor folk især søger efter en affære. Her er det særligt de nordiske lande, med Sverige og Danmark i toppen, som er førende i ligaen. Men der er også andre lande, der forvirrer billedet lidt. I Spanien og Polen er der også en del, der søger den spænding, som de ikke får i deres ægteskab.

Undersøgelsen blev foretaget i forskellige byer, inden for Europa, og fokuserede på antallet af gifte, der ledte efter en affære. Fra undersøgelsens data er det tydeligt, at det er i udkantsbyerne, at størstedelen leder efter en affære. Det er også tydeligt, at jo større byen er, jo større chance er der for, at folk søger en affære. Der er selvfølgelig flere muligheder, og “markedet” er derfor større. Ofte kan resultaterne i byerne være i direkte kontrast til landet generelt, hvor antallet af utro måske er lavere. Undersøgelsens data resulterede i denne top 10 over byer i Europa, hvor det er populært at lede efter en affære.

  1. Stockholm 2) København 3) Madrid 4) Rom 5) Oslo

6) Barcelona 7) Helsinki 8) Warszawa 9) Milano 10) Bruxelles

“Det er interessant at se det her kort over, hvorhenne affærer især er efterspurgte. Uanset, hvor du er i Europa, er det almindeligt at søge efter en affære”, siger Sigurd Vedal, stifter og CEO af Victoria Milan. ”Men undersøgelsen viser dog, at i nogle lande, er det langt mere almindeligt. Det kan skyldes, at folk i de lande er mere bekendte med at finde nye partner eller at samfundet i højere grad accepterer at have en affære. Nu er Victoria Milan også lanceret i Skandinavien, hvilket også kan have en effekt, da sitet gør det sikkert og nemmere at finde en affære. Uanset hvad grunden er, vil vi via vores position på markedet og med lignende undersøgelser, blive ved med at følge udviklingen”.

image alt text

  1. Denmark 2) Sweden 3) Finland 4) Norway 5) Netherlands

6) Belgium 7) Spain 8) Switzerland 9) Greece 10) Poland

Til undersøgelsen analyserede VictoriaMilan data fra 3.4 millioner medlemmer over hele Europe og sammenlignede det med antal gifte i de udvalgte lande. Ægteskabsdata og øvrig information stammer fra http://chartsbin.com/view/3232