KVINDERS PRIVATE DAGBOG

Skandinaviske kvinder er de første til at miste deres mødom

Den ideelle kvinde i hvert land, der er defineret af kultur, kan blive linket sammen med den alder, hvor kvinden mister sin mødom

  1. februar 2017

Afslørende resultater fra en nylig undersøgelse viser, at kvinder fra Skandinavien er blandt de yngste i verden til at miste deres mødom.

Undersøgelsen, der blev foretaget af VictoriaMilan – et datingwebsite for gifte og kvinder i parforhold, der er på udkig efter at være utro, adspurgte 5407 af de aktive kvindelige utro fra 11 lande for at finde ud af, hvornår de først havde lagengymnastik, og hvor meget aktivitet på lagnerne det siden er blevet til.

Svenske kvinder siger, at de begyndte at blive seksuelt interesserede i en alder af 12,3 år, og størstedelen mistede deres mødom i en alder af 15,2.

Danske kvinder indrømmer, at de i en alder af 13,8 havde følt seksuel tiltrækning, men de ventede dog to år mere, før det blev til lagengymnastik, hvilket først var i en alder af 15,5.

Norske kvinder var først nysgerrige på seksuelle relationer i en alder af 14,1. Det overraskende er, at de kun kunne vente 0,7 år, før de afprøvede deres fantasier i en alder af 14,8.

Kvinder fra Finland havde en mere barnlig natur indtil en alder af 14,2. De ventede også længere end deres skandinaviske medsammensvorne før de smagte den forbuden frugt i en alder af 15,7. Grunden til at kvinder fra Finland i gennemsnit venter længere, kan diskuteres. Men mange undersøgelser har vist, at finske mænd og kvinder er ret generte af natur, hvilket kunne spille ind. Det kan dog siges om alle de skandinaviske lande.

KVINDERS PRIVATE DAGBOG

Det land, hvor kvinder venter længst med at sove sammen med én for første gang, er Spanien. Her venter kvinderne indtil de er 16 år og 2 måneder, før de tager skridtet.

Dette resultat giver anledning til en del spørgsmål, når man ser på deres historiske baggrund og deres kultur, sammenlignet med deres åbenbart mere friske europæiske naboer. Spaniere er kendte for deres varme og følsomme natur, hvilket er ret modsat frontløberne i denne undersøgelse. Den eneste forskel, som kan lede til dette resultat er idealet om, hvordan en seksuel kvinde bør være, hvilket er defineret af hver enkelt kultur. Undersøgelser har vist, at spanske mænd foretrækker deres kvinde mere runde og kurvede end noget andet land i verden.

Stifter og CEO for Victoria Milan, Sigurd Vedal, siger at resultaterne viser, at skandinaviske kvinder i højere grad kan mærke deres egne behov, hvilket meget vel kan være resultatet af nationalkulturen i hvert land.

“Kultur definerer skønhed og hvor end, der er en forskel i kultur, er der også en forskel i skønhedsidealerne. Vores undersøgelse viser, at i de lande, hvor kvinder tidligere viser interesse for skønhedsidealet, der mister de også deres mødom tidligere. Der kan drages mange konklusioner, hvilket også indbefatter dét mulige link mellem kulturelle idealer og alderen for at miste sin mødom”, siger Vedal.

Tallene, der stammer fra private dagbøger fra utro kvinder er således:

I hvilken alder følte du for første gang en seksuel tiltrækning?

I hvilken alder følte du for første gang en seksuel tiltrækning?
Sverige 12.3
Danmark 13.8
Spanien 13.8
Norge 14.1
Finland 14.2
Belgien 14.3
Irland 14.4
Holland 14.7
USA 15.2
Polen 15.3
Sydafrika 15.8
I hvilken alder havde du første gang samleje?
Norge 14.8
Sverige 15.2
Belgien 15.2
Danmark 15.5
Finland 15.7
Holland 15.8
Polen 16.0
Irland 16.1
Spanien 16.2
USA 16.3
Sydafrika 16.4

For mere information, kontakt venligst: press@victoriamilan.com

Victoria Milan er et af verdens førende diskrete netværk for mænd og kvinder, der søger en hemmelig affære. Denne service blev lanceret af mediedirektør, Sigurd Vedal i 2010 og er i dag blevet en af verdens hurtigst voksende og ledende sociale netværk for diskrete, udenomsægteskabelige affærer, idet den nu overstiger 5 millioner medlemmer verden over i mere end 33 lande.