Utroskab på den sikre måde – sådan gør du

Okay, du har tænkt på det længe, og endelig har du besluttet dig for, at du vil have en affære. Eller måske har du allerede vovet dig ud i at have en affære, men det er svært at skjule for dit partner. Du er måske ganske tilfreds i dit ægteskab, men du vil gerne have lidt mere spænding ind i dit liv. Undgå skilsmisse og hold det skjult med vores hjælp. Hos Victoria Milan ved vi, hvordan en jagt efter lidenskab og sjov bedst forenes med et ønske om ikke at blive opdaget.

Vær en teknikhaj

Det er ikke nemt at holde alting skjult for din ægtefælle. Det gør det ikke nemmere, når vi tilføjer det faktum, at vi lever i en digitaliseret verden, hvor din computer og tablet har en søgehistorik, din smartphone har et utal af beskedfunktioner via forskellige apps, og der endda er en app, der kan lokalisere præcis, hvor du er, og uanset tidspunkt på døgnet. Du er nødsaget til at fjerne de her apps, og dit password og adgangskode skal også opdateres med jævnlige mellemrum. Hvis du virkelig vil være diskret, kan du købe en telefon med et taletidskort og gemme den et sted, hvor du ved, at din partner ikke vil finde den. Det kunne fx være på kontoret eller i et aflåst skab i fitnesscentret.

Vær omhyggelig med at finde din partner

Før du har en affære med den søde fyr fra postafdelingen på arbejdet eller din personlige træner – måske endda din sekretær, så vær sikker på, at I ønsker det samme. Sekretæren, der er single har måske drømt om dig i månedsvis, men udover at hun er single, er hun også 25 år, og drømmer egentlig om at blive gift og få børn. Gør dig selv en tjeneste og find én, der er i samme situation som dig. Kig efter én, der ønsker lidenskab og uforpligtende sjov… Én, som måske er gift eller i et langvarigt forhold som dig. Det er lige præcis her, Victoria Milan kommer ind i billedet. Det er et online dating site, der henvender sig til gifte, der ønsker en affære. Det gode er, at de fleste af medlemmerne er ligesindede, der ønsker at mødes, have noget sjov og ikke ønsker at blive opdaget af deres ægtefælle eller at ødelægge deres ægteskab. snyde diskret

Onlinetips

Hvis du ønsker at bruge Victorian Milans website, er det sikkert klogt, at du ikke viser dit profilfoto offentligt. Det er den første fejl, som folk laver. Det betyder ikke, at du ikke komme til at se, hvordan din potentielle elsker ser ud. Det er der råd for. Tjek dine onlineindstillinger og tjek dem regelmæssigt! Du skal være forsigtig, hvis du opretter en onlineprofil, da du kan komme til at afsløre for meget af dig selv. Giv ikke for mange ledetråde om, hvor du bor, hvad dit job er, hvad du elsker at lave, og hvor gamle dine børn er. Alt, der kan få én, der i forvejen vil gøre alt for at afsløre, at du har en affære, til at tro, at det er dig.

Få en ny e-mailadresse

Få en ny e-mailadresse, og forsøg ikke at logge ind hjemmefra. Hvis det er muligt, så log ind fra en anden enhed, dvs. fra en anden IP-adresse, så IP-adressen ikke har nogen forbindelse til dit hjems IP-adresse. Vær sikker på, at den nye e-mailadresse er præcis den e-mail, som dit valg af online dating site bruger, og at de ikke bruger en anden e-mail! Når du bruger nettet, og fjerner din søgehistorik, så brug en privat browser indstilling. Hvis det nu er Chrome, du bruger, så tryk på ”incognito”. Det er de tre prikker i øverste højre hjørne og vælg ”incognito” vinduet. Det samme kan du gøre, hvis du bruger FireFox og bruger privat browsing indstillingen. Det gør, at andre ikke kan se, hvad du har søgt på eller har kigget på.

Kom ud af byen!

Mød din date ude i byen. Tag ikke på en lokal kaffebar, på restaurant, i en park eller på et andet offentligt sted i dit område – du bliver bare set. Tag ud af byen eller vent indtil din partner er væk, og sørg altid for at have gode venner og bekendte på vejen, især hvis du lever på en vej, hvor sladderen går.

Bliv ikke følelsesmæssigt involveret

Hvis du bare er på udkig efter noget sjov, så hold det på det plan. Hvis du begynder at have følelser, er der en risiko for, at det ikke ender godt, og du bliver opdaget. Det går begge veje, så hvis du fornemmer, at din elsker er ved at udvikle følelser, er det på tide at gøre det forbi. Det er det samme, hvis du udvikler følelser, men gerne vil fortsætte med at være gift, så er det på tide at gå sin vej. Husk, at der er mange andre fisk i søen.

Vær stille omkring det

Når du har noget uforpligtende sjov, er det naturligt at ville fortælle hele verdenen omkring den fantastiske sex, eller at du har gang i noget, som du ikke burde, men ikke kan lade være med. Lad være med at fortælle nogle om det, selvom det er fristende. End ikke din bedste ven, fordi hemmeligheden bliver garanteret delt senere med nogle andre, og så er det snart ikke hemmeligt mere, og dit ægteskab er i fare. Øv dig i ikke at afsløre din hemmelighed. Husk, at der er også meget spænding forbundet med ikke at indvie andre i dit eventyr.
Med alle de gode ovenstående råd, er der ingen grund til, at du ikke skulle kunne have en diskret affære. Læs ikke kun om det – meld dig ind i victoriamilan.dk i dag. Så kan du komme i kontakt med tusindvis af andre!