Hvor mange år er kvinder gift, inden de begynder at være utro?

VictoriaMilan, en førende datingside for folk i faste parforhold, der søger diskrete udenomsaffærer, afslører gennemsnitstiden for, hvornår gifte kvinder indleder en affære.

Til denne undersøgelse vurderede Victoria Milan tal fra adskillige lande og kontinenter. Studiet dækkede kvinder i alle aldre og fastslog den gennemsnitlige alder, hvor kvinder er utro samt deres alder ved giftemålet.

Den gennemsnitlige alder, hvor kvinder over hele verden er utro

Forskellen i kvinders alder, når de indleder en affære varierer betydeligt fra det ene land til det andet. I UK var hovedparten (30 %) af kvinder, der var utro mellem 25 og 29, mens i Finland var det kun 15 % af de utro kvinder, der faldt ind i denne alderskategori.

Men hvor yngre kvinder bidrog til en højere procentsats i UK, var det i andre lande mere modne kvinder, der havde udenomsaffærer. I Spanien var den mest almindelige alder for utro kvinder mellem 40 og 44, mens det i Ungarn var kvinderne mellem 45 og 49, der var deres partnere utro.

Den gennemsnitlige tid mellem ægteskab og utroskab.

Undersøgelsen afslørede, at kvinder i forskellige lande søgte lidenskab udenfor ægteskabet med meget forskelligt interval fra det tidspunkt, hvor de blev gift.

I Europa var Irland det land med den korteste tid fra ægteskab til affærer, kun 3,6 år, hvor gennemsnitsalderen for giftermål var 30,8.

Stadig i Europa, ventede Sveriges gifte kvinder 4,1 år efter ceremonien inden de var utro. Kvinder i UK var utro efter 4,4 års ægteskab.

I USA startede kvinder med at have affærer efter 8,5 års ægteskab, og gennemsnitsalderen var 35,5. Længere nordpå, i Canada, indledte kvinder affærer efter 6,7 år (med en gennemsnitsalder på 35,8)

I Sydamerika fandt man, at kvinder var utro efter 7,4 år, med en gennemsnitsalder på 33,4.

Sydafrikas kvinder ventede 6,8 år mellem ægteskab og utroskab (alderen var 35,8).

Globalt var gennemsnitsalderen for kvinder, der havde affærer 36,6, mens den gennemsnitlige giftealder var 29. Dette giver et tidsinterval på 7,6 år inden utroskaben.

“Hvad kan vi lære af disse fakta?” spørger Sigurd Vedal, grundlægger af Victoria Milan. ”At kvinder på et globalt plan gennemsnitligt søger efter en ny elsker 7-8 år efter ægteskabet.”

“Gifte kvinder indleder affærer af forskellige grunde. Måske giver deres ægtemand dem ikke den opmærksomhed og respekt, de fortjener. Måske elsker de stadig deres partnere, men gnisten er forsvundet fra ægteskabet. Alternativt kan de have et åbent forhold, og begge have affærer for at tilfredsstille deres fysiske behov, mens de deler et tæt følelsesmæssigt bånd.

Hvad grunden end er, kan en affære hjælpe gifte kvinder med at genfinde deres livsgnist, deres sensualitet, og den fysiske lidenskab de måske savner. Dette er universelle behov, og at trænge til seksuel tilfredsstillelse er noget milliarder af os har tilfælles – lige meget hvor mange andre forskelligheder vi måtte have.”

For mere information, venligst kontakt press@victoriamilan.com

VictoriaMilan er en af verdens ledende diskrete sociale netværk for mænd og kvinder, der søger en hemmelig affære. Servicen blev etableret af den lykkeligt gifte kommunikationsdirektør, Mr. Sigurd Vedal, i 2010, og er i dag blevet én af verdens hurtigst voksende og førende sociale netværk for diskrete udenomsaffærer, overstigende 5,8 mill. medlemmer i mere end 33 lande.