Hemmelighederne på Valentins Dag

09/02/2017. Victoria Milan, et ledende dating site der forbinder folk i faste parforhold med andre interesserede over hele verden, afslører resultaterne af en overraskende undersøgelse, der har indsamlet information fra hele verden omkring folks utroskabs-vaner på Valentins Dag.

I undersøgelsen blev deltagerne spurgt om, hvorvidt de havde planer om at bruge deres dag med deres partner eller deres elskede, og hvilke undskyldninger de ville bruge til at komme væk hjemmefra. Undersøgelsen involverede 5907 voksne fra mange forskellige lande såsom USA, Canada, New Zealand, Australien, Sydafrika og 13 europæiske lande.

Valentins Dag er anset som værende en af de mest romantiske dage om året, og dagen inspirerer millioner af par til at gøre en ekstra indsats hvert år den 14. februar. Men for mænd og kvinder der har affærer, er der ét stort spørgsmål, der trænger sig på: Hvem vil de tilbringe Valentins Dag med? Victoria Milan fandt via undersøgelsen ud af, at 47 % af kvinderne fejrer dagen, imens 53 % af kvinderne slet ikke er interesseret i festlighederne. 45 % af mændene rundt omkring i verden fejrer Valentins Dag, imens 55 % vælger at ignorere dagen.

Når deltagerne bliver spurgt om, hvordan de prioriterer at bruge dagen, siger 38 % af de kvindelige deltagere, at de kun har i tankerne at se deres elskede, imens 35 % siger, at de udelukkende vil bruge dagen med deres partner. 27 % af kvinderne siger, at de gerne vil se både deres elsker og deres partner. Til sammenligning giver mændene i undersøgelsen nogle helt andre svar. 36 % siger, at de kun vil fejre dagen sammen med deres elsker, imens en stor del af dem, hele 43 %, planlægger at nyde dagen i deres partners selskab. 21 % af de mandlige deltagere i undersøgelsen siger, at de vil fejre dagen med både deres partner og deres elsker, imens det er 27 % af kvinderne der planlægger det samme.

Hemmelighederne på Valentins Dag

Dem der planlægger at tilbringe tid med deres elsker blev også spurgt, hvilke undskyldninger de vil bruge for at tage væk fra deres partner. For både mænd og kvinder var den mest brugte undskyldning, at de bliver nødt til at arbejde over. Det var undskyldningen som 35 % af kvinderne og 47 % af mændene ville bruge til at vinde et par uundværlige timer med deres elsker på Valentins Dag. Den anden mest brugte undskyldning var træning. 26 % af kvinderne og 28 % af mændene ville bruge denne undskyldning. At skulle mødes med en ensom ven, som lige var blevet droppet, er undskyldningen som 19 % af kvinderne vil bruge, hvilket er en del mere end de 12 % af mændene, der siger det samme. At skulle skynde sig ud og købe en hemmelig gave til partneren var en anden populær undskyldning, der blev brugt af 15 % af kvinderne, men kun af 9 % af mændene. Den mindst brugte undskyldning var undskyldningen om at skulle besøge et familiemedlem, der var sygt, hvilket kun blev brugt af 6 % af kvinderne og af 4 % af mændene.

Men for nogle deltagere var der også en lille smule sandhed i udsagnene. 32 % af kvinderne sagde, at de faktisk førhen var blevet nødt til at arbejde over på Valentins Dag, imens 52 % af mændene havde oplevet det samme. Imens 31 % af kvinderne har brugt undskyldningen om at trøste en ven på Valentins Dag, der var helt til rotterne efter et parforholds-breakup, var det kun 21 % af mændene der havde brugt den undskyldning. 45 % af kvinderne havde oprigtigt ledt efter en hemmelig gave til deres partner på Valentins dag, sammenlignet med hele 54 % af mændene. På den anden side havde 35 % af kvinderne på Valentins Dag besøgt et familiemedlem, der var sygt, hvilket var tæt på de 28 % af mændene, der havde gjort det samme.

Victoria Milan stifter og CEO, Sigurd Vedal, siger at undersøgelsens data giver en interessant viden om betydningen af Valentins Dag for parforhold. “De her reaktioner viser det høje antal af folk, der fortsætter med at tilbringe tid sammen med deres faste partner på Valentins Dag, frem for med deres elsker, og at dem, der tilbringer dagen med deres elsker i højere grad søger en lidenskabelig oplevelse, frem for en romantisk oplevelse. At mange deltagere bruger undskyldninger, som de hævder engang har været sande, viser at de gør sig mange overvejelser, når de har affærer, og at de trækker på tidligere oplevelser for at undgå at partneren bliver mistænksom.

For mere information, kontakt venligst: press@victoriamilan.com

Victoria Milan er ét af verdens førende diskrete sociale netværk for mænd og kvinder, der leder efter en affære. Servicen blev lanceret af den lykkeligt gifte mediekonsulent, Sigurd Vedal, i 2010, og er i dag én af verdens hurtigst voksende og førende sociale netværk for diskrete udenomsaffærer, der overstiger 5 millioner medlemmer på verdensplan i mere end 33 lande.