De her stjernetegn var mest utro i 2016

  • Stjernetegnet fisken er Danmarks mest seksuelle stjernetegn, viser en ny undersøgelse

  • At få en elsker, der er født i skyttens tegn, er ikke så almindeligt. Skytten er det mest tro stjernetegn.

Et nyt studie viser sort på hvidt, hvilke stjernetegn der var mest utro overfor deres langvarige partner i 2016. Det er ikke de stjernetegn, der typisk er kendt for at være utro.

Undersøgelsen blev udført af Victoria Milan – et datingwebsite for gifte og samboende, der ønsker at være utro. I undersøgelsen blev der dykket ned i datamaterialet over aktive utro danske mænd og kvinder for at undersøge, hvilke stjernetegn der højst sandsynligt ville give efter for deres seksuelle lyster.

Imens skorpioner og løver traditionelt set er kendt for at være mere seksuelt orienterede end de andre stjernetegn, viser undersøgelsen helt tydeligt, at det ikke er de stjernetegn, der er mest utro.

Datamaterialet viste, hvilke stjernetegn der oftest loggede ind på sitet for at kigge efter nye eventyr. Fisk er det stjernetegn der er mest utro, da de udgør 10,2% af de utro, efterfulgt af vædderen med 10,1 % og tyren med 10,1 %.

Det mest tro stjernetegn er skytten, da de kun udgør 5,9% af de utro medlemmer i Danmark. Det andet mest tro stjernetegn er skorpionen, da de kun udgør 6,5% og det tredje mest tro stjernetegn er stenbukken med 6,9 %.

Grundlægger af Victoria Milan og CEO, Sigurd Vedal, siger at datamaterialet viser at utro mennesker, der er født i fiskens tegn sandsynligvis var utro flere gange i 2016.

“Vi har kigget tusindvis af profiler igennem for at komme til den opsigtsvækkende konklusion, at danske mænd og kvinder født i fiskens tegn højst sandsynligt var utro i 2016. De er varmblodige, glade for sex og lever op til det, der står skrevet i stjernerne”, siger Vedal .

Victoria Milan indsamlede data fra deres medlemmers profiloplysninger. Victora Milan forsikrer at alle midler er taget i brug for at beskytte medlemmernes identitet og privatliv.

For mere info kontakt venligst: press@victoriamilan.com