Danske kvinder har oftest sex på første date

31 januar 2017. Sex på første date er ikke længere tabu, men almindeligt, i følge 46 % af danskerne i en nylig undersøgelse med 10 lande, hvor der afsløres slibrige og intime detaljer om lagengymnastik og grundene til, hvorfor danske kvinder hopper så hurtigt i kanen med deres elsker.

Undersøgelsen, der er foretaget af Victoria Milan – et datingwebsite for gifte og folk i parforhold, der søger en affære, spurgte 5.650 af deres aktive kvindelige medlemmer fra Europa, hvor mange dates de er på, før de har lagengymnastik med deres nye elsker, ligesom de også blev spurgt om de helt intime detaljer om, hvor de gjorde det, og hvorfor.

Størstedelen af de utro kvinder sagde, at de ikke havde noget problem med at være fysiske på den første date, og 62 % sagde, at de havde besluttet under selve daten, at de ville have sex.

De fleste utro elskere sagde, at førstevalget til stedet at have sex var på et hotel (57 %), efterfulgt af 23 %, der foretrak at tage hjem til elskeren. Det mindst sandsynlige sted at have sex på første date, var en vens hus, ifølge 3 % af de utro.

I følge størstedelen af undersøgelsens respondenter, er den bedste måde at få en date til at springe desserten over, og rykke ind i sengen, at være ekstra opmærksom (60%). Sandsynligvis er den mindst vellykkede taktik at blive fuld. Den utro vil ende med at tage hjem alene.

Danske kvinder har oftest sex på første date

Victoria Milans stifter og CEO, Sigurd Vedal, sagde at undersøgelsens data viste, at utro danskere ved, hvad de vil have, og hvordan de får det.

”Vores utro medlemmer fra Danmark elsker at have erotiske eventyr, og bruger ikke unødigt tid på at forføre deres elskere. Det er almindeligt for de her førstegangs-dates, at mødet ender med en tur på lagnerne – og denne undersøgelse afslører præcis hvor og hvordan det ender med at ske”, siger Vedal.

Af de 10 lande i undersøgelsen, kan det ses nedenfor, hvor mange dates det gennemsnitligt tager før kvinder har sex med deres nye elsker:

DANMARK 1.58

FINLAND 1.68

FRANKRIG 1.72

NORGE 1.77

SVERIGE 1.99

SPANIEN 2.07

HOLLAND 2.24

BELGIEN 2.69

POLEN 2.93

TJEKKIET 3.18

Til denne undersøgelse indsamlede og analysrede Victoria Milan data fra 10 lande via et online spørgeskema, og de har sikret sig, at alle foranstaltninger beskytter medlemmernes privatliv og identitet.

For mere information, kontakt venligst: press@victoriamilan.com

*Victoria Milan er ét af verdens førende diskrete sociale netværk for mænd og kvinder, der leder efter en affære. Servicen blev lanceret af den lykkeligt gifte mediekonsulent, Sigurd Vedal, i 2010, og er i dag én af verdens hurtigst voksende og førende sociale netværk for diskrete udenomsaffærer, der overstiger 5 millioner medlemmer på verdensplan i mere end 33 lande. *