Hvordan man har et uforpligtende forhold

”Uforpligtende sex findes ikke. Med mindre du er så fuld, at du ikke kan huske det, sker der noget i hjernen.” Biologisk antropolog, Helen Fischer

Uforpligtende sex er mere accepteret i nogle lande end andre, hvor europæere har en mere åben indstilling end folk i visse andre egne. I Rusland f.eks. siger 80 % af folk, at de har sex mindst én gang om ugen, imens Schweiz statistisk set er det mest seksuelt tilfredsstillede land i verden, sammen med Spanien og Grækenland.

I en undersøgelse blev briter kaldt de mest promiskuøse i vesten, tæt fulgt af hollænderne og tyskerne, idet de havde mere uforpligtende sex end nationer som US og Australien. Forskellige kulturer vil selvfølgelig avle forskellige perspektiver på uforpligtende forhold, med specielt USA som værende lidt mere snerpet. At England scorede så højt på engangsforhold viser, hvor meget opfattelsen af den reserverede brite har ændret sig over årene.

Snarere end at være nødt til at møde folk på singlebarer, i natklubber, eller i andre sociale sammenhænge, kan vi nu nyde uforpligtende møder med partnere vi virkelig finder attraktive snarere end at slå sig til tåls (sat på spidsen). Man kan se folks profiler, lære deres fysiske fortrin at kende, deres smag og behag, alt sammen i et trygt og sikkert rum. Imens datingsider for voksne er ideelle til at arrangere diskrete forbindelser, er de også perfekte til at møde partnere på udkig efter uforpligtende forhold.

Uforpligtende forhold giver mange af de samme bonusser som et fast forhold, uden de forskellige ulemper. Når du og din partner bestemmer jer for at holde jeres forhold uforpligtende, kommer I til at nyde sex, dating og socialt liv, uden at behøve at bekymre jer om at blive bundet eller ændre den livsstil I er vant til.

Er du bange for at dit uforpligtende forhold skal blive lidt for seriøst? Vil du gerne undgå at blive bundet fremover? Følg Victoria Milan’s regler for at have et uforpligtende forhold, og du vil aldrig bekymre dig om uønskede forpligtelser igen.

et uforpligtende forhold

Diskuter jeres regler tidligt

Hvis du finder en mand eller kvinde, som du ønsker at se regelmæssigt på et afslappende og sjovt plan, skal I tale tingene igennem først. I skal sætte et par grundregler og slå fast, at I er enige om dem hellere før end senere. Sig til dem, at du kun er interesseret i at bibeholde forholdet uforpligtende, og at du ikke har nogen planer om at slå dig ned. Vær sikker på at de er okay med at være i et uforpligtende forhold, og at de ikke håber på, at det vil udvikle sig til mere.

Vær ikke bange for at sætte grænser og holde på dit.

Det er nemt at blive påvirket at mennesker, du kan lide. Der er visse ting du måske ikke vil gøre i et uforpligtende forhold – såsom at overnatte eller møde hinandens venner, mens din partner konstant forsøger at overtale dig til at gøre det. Alle de forslag kan meget vel gøre dig svag, så du indvilger, og straks fortryder. Det er vigtigt, at du holder fast og afslår. Lad dem ikke kontrollere dig eller få dig til at have skyldfølelse over noget, du ikke ønsker at gøre. Pointen med uforpligtende forhold er frihed – og hvis du føler dig begrænset, er det på tide at slutte det.

Introducer aldrig hinanden til jeres forældre

Selv hvis I tilfældigt løber ind i jeres forældre i en social sammenhæng med den uforpligtende partner, skal I ikke introducere vedkommende som mere end en ven. Hvis I lader dem vide, at manden eller kvinden I spiser eller drikker sammen med er en uforpligtende partner, kan de føle at du knytter dem til et dybere forhold. Forældrene kan ovenikøbet udsætte partneren for noget af et forhør, i et forsøg på at ”vurdere” partneren. Prøv i det hele taget at undgå diskussioner vedrørende familie, specielt hvis du har problemer. Diskrete, uforpligtende møder skal være sjove og spændende, uden bagage fra begge sider. Det sidste din partner ønsker at høre før, under eller efter sex er hvor meget du elsker din mor eller hvor lidt du kan lide din far.

Bliv ved med at møde andre partnere

Lad være med at vænne dig til kun ét ansigt eller én krop i et uforpligtende forhold. Bliv ved med at arrangere nye møder med andre, og vær sikker på at dine sædvanlige partnere ved, at du gør dette. På den måde demonstrerer du din modvilje mod at slå dig ned, og være i stand til at nyde adskillige elskere uden antydning af skyld eller svigt.

Undgå gaver og store armbevægelser

Du bliver måske revet med af øjeblikket og køber din uforpligtende partner en gave eller forkæler vedkommende med et dyrt spa ophold. Du arrangerer måske en tur i en luftballon eller booker en ferie. Du nyder deres selskab, elsker deres tillid på lagnerne og vil gerne vise dem det – ikke? Det kan være dejligt at købe gaver eller have store armbevægelser, men det viser, at du er ved at udvikle flere følelser for den anden person ud over denne seksuelle tiltrækning. Hvis du indlader dig på små tegn på kærlighed som disse, baner du vejen for et mere kompliceret forhold – og det er ikke det du ønsker.

Hold det fysisk, hold det sjovt!

Victoria Milan er det perfekte sted at møde folk i faste forhold til diskrete forbindelser, engangs eller som et uforpligtende forhold. Ved at søge profiler efter din personlige smag og krav, kan du finde din drømmepartner – uden den følelsesmæssige bagage i et seriøst forhold.

Hvorfor ikke forkæle dig selv med et uforpligtende forhold for at genfinde gnisten i dit liv?